Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Goodbye 2008

Av Bitch - 31 december 2008 17:34

Nu är det ett avslut på detta året med årets sista blogginlägg.

Mitt 2008 har varit en väldigt blandat år av en massa känslor & händelser.Mycket bra men även mycket dåligt med. Som jag tidigare skrivit med kanske inte så ofta skriver om så är jag under läkarkontroll för resten av livet ( bl.a opereras för cancer) och på slutet av detta året så vart jag sämre igen,men jag trots det försökt att kämpa på och för det mesta är det OK kanske inte bra men Ok liksom men även dagar då det bara vart skit skit skit.


Så året har innehållit glädje & sorg & tråkigheter men även MYCKET gläde då jag Tex åkte till New York för 1a gången.Åhhh vilken STAD och jag kommer med största sannolikhet att återvända dit igen nån gång.

 men ännu en BRA grej är ju denna bloggen som jag startade som läsare hittat till vilket jag tycker är SKITKUL


 TACK SNÄLLA NI FÖR ATT NI LÄSER MIN BLOGG !!!


Jag hoppas ni ALLA återkommer under 2009 även alla *smygare* hihi ni är lika välkomna ni med ;)  Nästa år kommer  Bla bloggen att innehålla :


 - Tävlingar då och då

- Intervjuer

-Mina vanliga allmänna inlägg

-Gossip & fashion ( lite osäkert ännu )

-recept. ( ibland)

osv


Jag säger också TACK till min honeybun ( som fortfarande inte vill att jag går ut med hans namn) för att du ALLTID finns där för mig ,bra som dåliga dagar och står ut med mitt ibland lynniga humör!Mitt nyårslöfte däremot blir : 

ATT INTE GE NÅGRA ;) det ska man väl kunna hålla iallafall ( ha ha )


Såhär ser föressten mina nyårsnaglar ut

 

 ( ursäkta den dåliga mobilkamrea bilden)


Jag tog lite 4verkeribilder ikväll och med denna bilden önskar jag er


GOTT NYTT ÅR


VI SYNS 2009


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL


HUGGS & KISSES

XOXO


                                                      
                              

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se