Hacked.

Alla inlägg under december 2008

Av Bitch - 26 december 2008 09:45

från att vara sjuk.Natten har vart så jobbig och jag har legat med hög feber,mår inte så mkt bättre nu så det är väl bara att lägga sig och vila det.

Tyvärr har jag inget roligare att komma med här på bloggen just nu men det kommer så fort jag blir fit for fight igen ;) så håll ut hihi

Det är rätt så kallt här där jag bor så den lilla snö vi har ligger kvar iaf så vi FICK en vit jul fniss .


Hoppas ni håller er friska och kryaxoxo


 //Missy

ANNONS
Av Bitch - 25 december 2008 19:20

Jag orkar inte skriva någon längre blogg ikväll, jag är alldeles för förkyld & hängig för det tyvärr men jag kan ju iaf berätta att jag överlevde middagen *s* sicken tur va ;) .. Nä men den va bra trots allt men jag vart lite hängig efter fikat och va tvungen att lägga mig och vila trots att alla va kvar.


Dom stannade inte så länge och jag hoppas att det inte va pga mig dom kände att dom va tvungen att gå ( hostar som en tok och snörvlar ) Bara nu då jag skriver så har jag fått göra uppbrott för att nysa, hosta och snyta mig HUR många gånger som helst :/ sabla förkylning.

Hm jag som ville ut och shoppa imorrn på rean, hoppas jag orkar


Hoppas ni haft det bra ikväll med


Kramar Missy

ANNONS
Av Bitch - 25 december 2008 10:59

Ja jösses vad tvärförkyld jag är.legat och snörvlat & hostat som 17 och det är jättejobbigt att sitta uppe ,är så matt :( alla som är/vart förkyld vet ju hur jobbigbt det är att ha en snok som en vattenkran,det rinner hela tiden :( .

NU är livet INTE roligt men det blir väl bättre hoppas jag, men vad värre är jag ska ju ha matgäster hit idag och här sitter jag och orkar nada :-s

Måste nog be om hjälp tror jag för annars går inte det är matpaketet ihop inte.Men nu hinner jag ju friska på mig tills nyårsafton iaf HOPPAS jagMen nu får ni berätta. VAD va eran bästa julklapp ? jag är nyfikenxoxo

 // Missy

Av Bitch - 24 december 2008 23:10


Nu har alla gått hem efter en trevlig kväll med mkt julklappar och god mat =).Vi har nog haft det mesta på julbordet utom grisfötter och rödbetssallad tror jag *L* och va proppis man blir.Vi åt efter kalle anka och det tog sin lilla tid så efter det så började vi med julklapparna*L* jag fick Bla en jättefiffig brödrost som hade en massa olika funktioner förutom att rosta brödet som den är till för-Nä här kunde man tina bröd och värma upp brödet igen om det hade hunnit kallna Bla. Kläder fick jag med och en wake up light.Jag gillar märket Lancome och användet deras deostift bocage och jag fick en sån deo nu ikväll *L* inte dumt.


Men gladast vart nog Emma som fick en ny lap top av sin pappa OJ vad hon sken upp tjejjen =) .Jag gav henne bla ett par nya skor +aftonväska, neccesär som jag lag en tigi duschgele i, den doftar verkligen himelskt. Honeybun  gav jag bla ett skidset med jacka + byxa och han blev glad han med. Ja alla vad nog glada ikväll tror jag.


men jag är SÅ förkyld :( näsan rinner konstant och jag hostar *suck* och vore det inte så sabla äckligt med vitlöksdrink så skulle jag ta det för då försvinner skiten fortare ur kroppen *L*.

Nu ska vi ses vid 15 imorgon och äta lite julmat och umgås

Jag hoppas ni haft en underbar kväll och är lika glada ni med


NU ska jag mysa med honeybun ;)


XOXO


 // MissyAv Bitch - 24 december 2008 14:24

Nu är nästan all maten klar och vi ska äta sen är det KALLE ANKA


KRAM TILL ER ALLA


XOXO


Missy

Av Bitch - 24 december 2008 08:37

Tomten måste ha kommit medans jag sov för jag när jag vaknade låg det ett paket bredvid mig på kudden =) Oh santa i've been good

Låg det i paketet med tillhörande trosa och ett par stay ups. Det va från min goa honeybun hihi


Nu väntar gröt frukost och sen Tja ,det blir späckad dag kan jag säga

Från mig till er :xoxo


 / Missy

Av Bitch - 23 december 2008 23:10

Jag skulle gå in och säga godnatt till er alla då jag inte kommer att blogga något mera ikväll ( har dock långt kvar att fixa hemma innan läggsdags )

och får se att :-o jag har NYTT besökar rekord. Ni är nu ÖVER 500 läsare som besöker mig varje dag och det är väl en julklapp om någon så TACK TACK !!


 till er mina kära läsare =)

Jag har fixat revbensspälljen,bakat,fixat julskinkan, och bäddat rent i sängen med NYA fräscha sängkläder =) nu återstår dammsugning och lite småplock SEN är det dags att invänta JULAFTON =)


Må ni få det ni önskar i jul allihopa


stor kram från mig


xoxo


                                                  
                  

Av Bitch - 23 december 2008 21:43

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se