Hacked.

Alla inlägg under december 2008

Av Bitch - 23 december 2008 21:20

Skåra skinkan diagonalt så att skinkan blir "rutig".

Pensla på favorithonungen. Och låt skinkan stå ett tag.
Värm ugnen till 225°
Ställ in den honungspenslade skinkan i ugnen i 5min.

Gör iordning "smeten"
1 äggula
3 -4 matskedar stark senap
4 matskedar honung

blanda ordentligt

Pensla på blandningen
tryck ner kryddnejlikor i korsen ( om man vill )
ett par varv med svartpepparkvarnen.
Sikta över ströbröd
in i ugnen tills allt har fått fin färg
sista 2 minuterna kan man dra på grillen!


SUPERGOTT


LYCKA TILL


xoxo


// Missy

ANNONS
Av Bitch - 23 december 2008 20:47


Trooor jag precis hörde tomtens bjällror hihi. Åhhh kommer han verkligen till MIG =)

ANNONS
Av Bitch - 23 december 2008 19:22

Av Bitch - 23 december 2008 11:54

Mitt uppe i matförberedelserna och honungmarinaden till revbenspjällen ringer syrran .. HJÄLP behöver bärhjälp till min nya soffa jag får hämta idag *suck* så då får vi lämna det vi håller på med för att hjälpa henne VOJNE vi som har så mkt att göra iaf men men


så då åker vi och hämtar soffa nu då å tja när vi ändå är ute kan vi ju lika gärna handla det sista av julklapparna så det är klart


Cu later


xoxo

//Missy

Av Bitch - 23 december 2008 06:32

Usch jag har legat med ont i halsen hela natten,det riktigt svider i halsen och gör ONT Se hela bilden,har inte sovit mkt utan mest legat och frysit.Nu sitter jag här med snoret rinnande i snoken :( och lite feber har jag med.

Åhhh varför måste detta ske precis NU :( jag har inte TID att vara sjuk nu *suck* men jag kurerar mig så mkt jag bara kan .Räcker det inte att jag fick ett ont knä då jag halkade och ramlade på den där sabla isfläcken :(


Ja ja vi får se hur det blir .Sen mår jag dåligt över en sak som jag inte tänker skriva om här,men det riktigt tär på mig faktikst.Julen ska ju vara en glad tid men det är den inte för mig TROTS att jag fick hit honeybun,men klart hjälper gör det ju.


Nää ska man kika om man kan göra nått uppe eller ska man ramla i säng igen ? Hmm


cu later


xoxo


//Missy

Av Bitch - 23 december 2008 00:11


Då det snart är dags för jul kommer endast ett kort G&f news denna gången


Brad säger nej till bröllop
Angelina Jolie verkar få vänta på den drömbilden av familjelivet hon har. Brad vill nämligen inte gifta sig med henne. Angelina Jolie friade till pojkvännen Brad Pitt, och ville ha ett julbröllop men skådishunken tackade nämligen nej. Enligt National enquirer vill Brad att han och Angelina ska gå i parrådgivning innan de gifter sig. — Angelina friade till Brad nyligen och föreslog ett julbröllop. När Brad insisterade på att de skulle vänta fick Angelina honom att känna sig jätteskyldig genom att säga att barnen vill att de ska gifta sig, säger en källa till tidningen. — Brad tycker att ett bröllop är att gapa efter för mycket. Han vill skynda långsamt och gå i parrådgivning. Men Angelina insisterar på att de gifter sig innan de adopterar eller skaffar ytterligare ett biologiskt barn.

------------------------------------------------------------------------------------------

SATC-stjärna dömd för kattmord
Skådisen Joe Petcka som varit med i Sex & the city sparkade ihjäl katten Norman och har nu dömts för mord i rättegång. Joe Petcka fick 500 timmars samhällstjänst för att ha sparkat ihjäl katten Norman med sina motorcykelkängor. Efter en förlikning slipper skådespelaren fängelse och prick i straffregistret mot att han gör samhällstjänst. Enligt Petckas vittnesmål gjorde den orangea kissen "utfall" och "attackerade" honom. Då satte den före detta basebollproffset på sig sina kängor med stålhettor och riktade en spark som skickade Norman genom hela rummet. Rättsveterinären jämförde skadorna med en katt som blivit påkörd av en bil och Petcka åtalades misstänkt för djurplågeri.
-------------------------------------------------------------------


That's al


xoxo

 //

Av Bitch - 22 december 2008 22:56

säger jag BARA WOW. jag är helt hänförd ska jag säga och tacksam & GLAD, vill ni veta varför ?? Klart ni vill.. jag har slagit nytt besöksrekord hos mig  idag när dagen ännu inte är slut är det 400 ca besökare hos mig här på bloggen och kan man bli nått annat än GLAD då =) *ler* nä JUST DET


Åhh ni är då för goa som besöker mig


Jag håller på med julkappsinslagning just nu och bara måste ta en paus och in å kika till bloggen hihi. Vad mycket pyssel det ska vara inför jul då =)


Hoppas ni alla har det bra


xoxo

 // Missy


ps.... till ER

Av Bitch - 22 december 2008 17:02

Nu har vi kommit hem från en mycket jobbig julshopping, det va så mkt folk ute i butikerna idag och slåss med :-s. ALLA lika stressande, tänk att alla får sån julstress. För vad 3 dagar ? och sen ? Jo då sitter man där urpank och urlakad och ja FET också för den delen ha ha , om nu inte har stressat av sig några kilon då förståss he he.Det vore ju bra lagomt till nyårsstassen ska på ;)


Ja nu är det tvättstugan om gäller en stund framöver och sen ska vi gå hem till min syster och diskutera julen, det lär ju bli en givande stund ...NOT

aja det ordnar sig alltid på nått j*kla vis, det brukar det ju göra.


Tänkte tipsa er som dricker alkohol om Julcidern ( den är vit i år ) jag köpte en för att testa men idag va jag minsann tillbaka hihi för den va så GOD så den tycker jag verkligen ni ska prova =)


Julgranen är uppe ropar honeybun ska jag lär väl gå och smycka den nu då. bild kommer senare


xoxo


          // Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se