Hacked.

Alla inlägg under december 2008

Av Bitch - 18 december 2008 14:27

Nog har du väl sett Icareklamen med snygglars ?

Jag tänkte att Ähhh jag behöver muntras upp så jag knatar upp till ica och spanar in det snygga stycket  men det fanns iaf ingen snygglars där.. jag frågade efter honom och ropade högt * Tjohoo snygglars är du hääär * .. men fan ingen sån fanns  :( *muttrar * ska bojkotta ica nu tror jag anmäla dom för falsk reklam.

Men sen fick jag veta två saker

1) han hade slutat på ica för ett tag sen

2 ) Pratade med Honeybun å han sa

-asså den jävlen... nä han har jag slått ihjäl så du kan leta tills du får mossa i håret

 *hmps*


Vad är det HÄR :-o :(

Åhhh snygglars  You will be remberd


xoxo

//Missy

ANNONS
Av Bitch - 18 december 2008 09:47


Honeybuns far & bror och han själv då såklart brukar träffas varje år för att rita ett eget hus dom ska bygga och i år efter alla Londonbesök så blev det detta :

Tower Bridge.


Är det inte imponerande så säg .Det gick åt tre köpta dagar, det är 42 cm högt och ungefär 76 cm långt


Jag applåderar och busvisslar

ANNONS
Av Bitch - 18 december 2008 09:04

Nu försvinner nog det sista av den vita ljuvliga snön för idag har vi 2,4 plusgrader ute och det börjar se sådär mörkt och trist ut ute :( fyy jag som VILLE ha en vit jul suck, att det ska vara så svårt. Men det är ju något stort fel med klimatet,det måste det ju verkligen vara om vi har jordbävningar i svergie. Honeybuns moster bor där nere bla.


Kollade topplistorna och även om det inte är det viktigaste när man bloggar så är det roligt då man klättrar på topplistorna och jag är på plats 7 på mest aktiva weehee och plats 29 på mest populära ojojoj vad det va roligt. Nu gäller det att försöka hänga kvar där också hihi.


Jag nyser och snörvlar idag så läget är inte så mkt annorlunda från igår när det gäller den saken iaf *s* och sovit har jag gjort sköönt men jag känner mig inte så pigg ändå utan mest seeg som sirap.

 Men en sak jag DRÖMMER så konstigt så jag fattar inte varför jag ska behöva drömma sådär :-s Ibland känns det som att det inte alls är en dröm då man vaknat om ni fattar hur jag menar  *s*hmm knepigt .. surr missy he he he


Cu later

xoxo

 //Missy


Av Bitch - 17 december 2008 22:01


Dras en vinnare av min tävling kl 16,00 spännande eller hur ? Jag skriver ner alla namn på en lapp och lägger den i en burk sen dras en lapp och jag kontaktar då vinnaren omgående

Du hinner fortfarande va med om du inte redan anmält dig


LYCKA TILL


Av Bitch - 17 december 2008 20:35

Av Bitch - 17 december 2008 20:19


 Till er goa ni för att ni är trogen och kommer tillbaka till min enkla blogg. Jag har nu till min glädje haft besöksrekord idag med över 300 besökare :-d TACK

Av Bitch - 17 december 2008 19:07

 Eftermiddagen har knallat på i en rasande fart, tänk att jag fattar inte vart timmarna tatt vägen :-s. Iallafall har jag vart på stan och inhandlat lite rött vin jag ska ha i bålen på lördag och jättemysiga pappersmuggar som passar in i ett rocktema-50 tals rock Varmdryckesbägare 50-pack,  23 cl. (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster)

. Och vit pappersduk har jag också så nu börjar det ordna sig.

Det ska bara inhandlas lite Papperstallrikar (Klicka på bilden för att se en större bild - öppnas i nytt fönster) sen med

MEN jag tror jag vet nu varför jag hade feber inatt *suck, jag tror nämligen att mitt imunförsvar har blitt extra svagt igen pga av all stress för jag kände nämligen av en kommande förkylningen IGEN :-s så här går jag hela vintrarna sjuk,, frisk några dar en vecka.. sjuk.. frisk osv osv

så ursäkta om jag säger att jag LÄNGTAR efter sommar då jag mår mycket bättre.


Nu har glamour blitt mera spännande igen ojojoj vad det hände grejjer där. Stackars stormy tog livet av sig så att hans syster skulle få ett hjärta som dom inte hittade i donationsregistret. Men jag förstår inte varför hennes 2 andra syrror berättar precis efter hon hade vaknat att han dött för hennes skull. Så nu är ju frågan då om hon kommer att överleva detta, för det där lär väl ta mycket på krafterna det där.


När jag va nere på stan så skulle jag möta en snubbe av utländs påbrå men inte fan dök han upp inte,Han skulle köpa en skrivare av mig nämligen så den släpade jag ner dit helt i onödan *svär en ramsa*


Albummet är nästan klart nu WHOHOO *s* bara 2 sidor kvar sen så :-d


Cu later my friends


xoxo

 

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se