Hacked.

Alla inlägg under december 2008

Av Bitch - 17 december 2008 13:52

Melodifestivalen i kris
Med bara sju veckor kvar letar SVT fortfarande programledare till Melodifestivalen! SVT har redan frågat flera humorprofiler om de kan tänka sig att leda Melodifestivalen, men samtliga har svarat nej. – Jag har tackat nej. Jag är inte så intresserad av schlagern. Den som blir programledare för schlagern måste ju tycka att det är heligt, säger Sissela Kyle.
Till skaran av de som tackat nej finns också Babben Larsson, Petra Mede och Johan Glans. – Det är smärre panik och ingen vill ju vara den sista de frågar. Att leda Melodifestivalen är ett gigantiskt uppdrag och en ingen känd person vill ju floppa för att det inte funnits tillräcklig tid att repa, säger en källa enligt Aftonbladet.
Enligt flera källor i tv-branschen osar det kris.

*********************************

Michael Jackson behöver transplantation
Michael Jackson uppges lida av en livshotande lungsjukdom. Han fick ställa in sin medverkan som vittne i en stämning i London i november på grund av att han var för sjuk för att kunna åka.
Det vore oklokt för honom att resa med tanke på vad han lider av, sa hans advokat Robert Englehart. Popstjärnans bror Jermaine Jackson säger -Han mår inte bra!
Enligt journalisten och den bästsäljande författaren lider Jackson av den sällsynta sjukdomen Alfa1-antitrypsinbrist.
Han har haft den i flera år, men den har blivit värre. Han behöver en lungtransplantation men är kanske för svag för att orka med det, säger Halperin till InTouch. – Han kan knappt prata och 95 procent av synen på vänster öga är borta

**************************************

VIDEO:

Filmhistoriens hetaste kärlekspar har nu återförenats vilket skapade stor hysteri på premiären igår! Kate Winslet och Leo DiCaprio möts kära igen i filmen Revolutionary Road. Journalister och paparazzifotografer blev som galna när paret visade sig tillsammans på premiären!
Klicka här

***************************


That's al


XOXO

//Missy

ANNONS
Av Bitch - 17 december 2008 12:49


Vill du gå på julparty så kan du gå hit,jag fick denna inbjudan men ska inte gå

ANNONS
Av Bitch - 17 december 2008 09:53


En gammal men väldigt inspirerande dansvideo- Ni kommer väl ihåg

Flashdance ?? Jag få då aldrig nog av denna och danslusten sätter ALLTID in då jag hör denna =) Åhh om man kunde dansa som henne.

Ni vet väl att jennifer lopez gjort en kopia som heter I'm glad

Av Bitch - 17 december 2008 09:24


 Nu har jag startat en ny omrösning och den gamla slutade med att

50 % av er tycker att en blogg ska innehålla lite av varje om den ska vara som bäst. Jag ska göra mitt bästa för att ni ska trivas & komma tillbaka till mig =)Den nya omrösningen handlar om nyårafton. Antigen vet du precis vad du ska göra eller så inte. Du får gärna skriva en kommentar här under med om du vill


VÄLKOMMNA ATT RÖSTA !!


xoxo

//Missy

Av Bitch - 16 december 2008 21:34

Kristian Luuk och Carina Berg har gift sig.

Berg och Luuk gifta
Carina Berg, 31, och Kristian Luuk, 42, möttes 2005 i God natt, Sverige dit Carina hade handplockats av Kristian. Senare samma år blev de ett par efter att ha brutit upp med sina dåvarande partners. Carina Berg och Kristian Luuk förlovade sig i maj i år och bor sedan en tid tillsammans. Under hösten lämnade tv-profilerna in sin hindersprövning till Skattemyndigheten. Spekulationerna har varit många om det framtida bröllopet och nu har det ägt rum. I lördags gifte sig paret i största hemlighet på Wennergren Center i Stockholm med ca 35 gäster bekräftar Luuks mamma, Tiiu Luuk. I det kommande numret av Plaza Kvinna, som kommer lagom till jul, berättar Carina Berg i en stor intervju om kärleken till sin älskade: – Det finns inte någon som jag skrattar mer åt än honom. Jag skrattar så mycket åt honom för han är den sjukaste person jag träffat. Och han skrattar så mycket åt mig. Jag känner mig aldrig så jävla snygg och rolig som när jag är med honom,
**************************************************
***********************

SATC vs. VÄNNER
Jennifer Aniston har varit New York allt oftare sen hon blev tillsammans med John Mayer igen. Hon ska dock inte vänta sig några festinbjudningar från Sarah Jessica Parker. Enligt Star magazine är Sex and the city-stjärnan rasande på Jennifer sedan hon uttalat sig negativt om SATC i det nya numret av Vouge. — Jag har aldrig gillat ”Sex and the city”. Det handlar om att kvinnor får bekräftelse först när de hittat en man. Det är inte min grej helt enkelt. Jag köper det inte. Sarah Jessica Parker känner sig grovt förolämpad säger en av hennes nära vänner till Star. — Sarah Jessica är väldigt stolt över serien eftersom hon tycker att den i själva verket stärker singelkvinnor. Hon tycker att Jennifers kommentar var mycket nedlåtande. Hon skulle aldrig säga något negativt om ”Vänner”. Det är så få kvinnor som lyckas i Hollywood och hon tycker att de ska låta bli att hålla på och trycka ner varandra, säger källan.
**************************************************
********


Thal al folks


XOXO

//Missy

Av Bitch - 16 december 2008 21:24

Inspriation för tjejjer i It branchen

Womentor: "Det här är världens roligaste projektledarjobb"


 Arbetet med att forma nästa upplaga av Womentor är i full gång. Nu är det klart med 25 adepter och lika många mentorer. En delseger för projektledaren Ulrika Strömqvist.


 

 Hur långt har ni kommit i planeringen med programmet?
– Nu har vi 25 adepter och lika många mentorer klara. De är matchade mot varandra så att varje adept har fått sin egen mentor och de har också fått i uppgift att ta en första kontakt innan första formella träffen i slutet av januari. 

Vilken typ av chefer är det som är aktuella för mentorprogrammet?
– Det är blandat. Det är tjejer som har tagit sina första kliv som chefer och men också några som är mer seniora. Det finns representanter från såväl teknik- och försäljningssidan som personer som har erfarenhet från koncernfunktioner såsom HR och information. 

Vem sköter urvalet?
– Det är företagen själva som deltar som gör urvalet genom egna processer. Sedan nominerar de också in minst två mentorer till programmet, så att vi kan matcha dem utifrån adepternas behov. 

Hur ser programmet ut?
– Det kommer att vara fem träffar under programmets gång som sträcker sig under ett år. Första träffen blir en slags introduktion kring vad det innebär att vara adept och mentor, där alla utgår från sina egna förutsättningar. Sedan blir det tre heldagsseminarier med olika teman, som vision och värderingar, motivation och drivkrafter, och kommunikation i ledarskap. Dessutom så träffas adept och mentor en gång i månaden under två timmar. 

Hur började Womentorprogrammet?
– Womentor startade 2006 när dåvarande regeringen ville att jämställdheten skulle bli bättre inom it- och telekomsektorn. Kommunikationsmyndigheten PTS fick då som uppdrag att driva ett mentorsprogram för kvinnliga chefer. Det kom att bli lyckat vilket gjort att It- och telekomföretagen drivit programmet vidare. Redan från början fanns idén med att de deltagande företagen själva ska vara aktiva genom att sätta upp mål och jobba medvetet mot att öka antalet kvinnliga chefer. 

Hur är det att jobba med detta?
– Det här är världens roligaste projektledarjobb! Jag jobbade med Womentor första året det startade, och nu i år tar jag hand om det igen. Jag kommer från ledarutvecklingsföretaget Ardida som håller i planeringen av programmet och ser till att genomföra det praktiskt. 

Vilken återkoppling har ni fått från deltagarna?
– Många deltagare har uttryckt att de tycker att det är fantastiskt att få tid för egen utveckling och reflektion tillsammans med sina mentorer. Och det intressanta är att även mentorerna brukar säga att de får ut lika mycket som adepterna. Dessutom lyfter många fram nätverket som de får tillgång till. Tjejerna från första året träffas fortfarande regelbundet.

Fakta

Här är listan med alla tjejer som är med i Womentor 3.0

Dessa företag deltar i Womentor 3.0


BT Nordics Ltd
CapGemini Sverige AB
Cisco Systems Sweden AB
EDB Business Partner Sverige AB
Ericsson AB
ESRI S-GROUP
Fujitsu Services AB
Hewlett-Packard Sverige AB
IBM Svenska AB
IFS World Operations AB
InfoCare Service AB
Kentor AB
Microsoft AB
Net Insight AB
Netlight Consulting AB
Relacom AB
Sogeti Sverige AB
Steria AB
TDC Sverige AB
Teracom AB
ÅF Infrastruktur AB//Missy

Av Bitch - 16 december 2008 14:40


Jag kikade in hos Blondinbella och fick se där att att hon finns på tv400 i som tv-dagbok, jag kikade in där och skakade ganska snabbt på huvet

Det blonda yrvädret lyckades nämligen  ganska tjusigt framställa sig själv som bortskämd bimbo med stort B


TROR hon på allvar att livet handlar om att andra ska ta reda på hennes skit och hon bara ska göra intervjuer och springa på galapremiärer ??

Skaffa hemhjälp ? ja DET har ju alla råd med eller hur ?

Och hur framställer hon sig inte mot alla unga som tittar på henne ? Ja nått bra förebild är hon ju defenetivt inte, den saken är klar.

Här går det fort utför märker jag

Bleka tänder och inte ens fyllt 20 år

skaffa hemhjälp

*skakar på huvet *


Här är det bara grått grått grått nu :( *suck* Om det bara kunde bli några minusgrader igen dårå och snöa lite mera

Av Bitch - 16 december 2008 13:48


 Bara TVÅ dagar kvar att tävla på i min Jultävling

Nog vill ni väl vinna

Klicka här


xoxo

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se