Hacked.

Alla inlägg under december 2008

Av Bitch - 16 december 2008 13:35

ANNONS
Av Bitch - 16 december 2008 11:33


Huset är klart och såhär ser det ut i mitt sovrumsfönster

 Lite juligt

 ( man ser den lilla snön skymta där utanför )


Det jag tycker är så mysigt är när man ser snödropar och istappar som på den här bilden

ANNONS
Av Bitch - 16 december 2008 08:24


Jag somnade som tur va rätt fort igår och har sovit hela natten som tur är för är det nått jag behöver så är det sömn. Jag har ju linser i vanliga fall men igår vart ena ögat så irriterat så jag va tvugen att ta ur dem och gå med glasögon.men idag när jag vaknade så va inte ögat nått bättre utan det är rött och irriterat och rinner hela tiden så jag får sår och svider :( aj aj aj .


Har oturen börjat verkat det soom det inte finns nån hejd på den.

Skäms lite gör jag också för igår när jag va så sjukt pissless på allt så VEM är det som får ta all skit om inte honeybun.. och det är inte 1a gången :(


Han som är så hjälpsam och för det mesta ställer upp,men grejjen med honom är att han är så positiv och * klämkäck* hela tiden och för honom är det BARA att göra si och så. Men så funkar det ju inte och det kan ibland bli för mycket av det goda.

F'låt honeybun


Nu är det ju faktikst min syster som jag är mest irriterat på eftersom hon har humörsvängningar och ett otroligt lynnigt humör.Just nu VÄLDIGT ego.


Hon kan vara glad ena secunden och VIPS väser hon som en kobra i nästa och SÅNT mina damer och herrar kan också bli för mkt *L*

det värsta med detta är ju att hon inte FATTAR varför folk undviker henne och tasslar bakom ryggen.kanske ska börja att ändra på sig själv innan man begär det av andra.

Man ansvarar bara för sitt eget liv!


Jahapp vad händer idag då ? 

Joo JAG VILL HA TILLBAKA MIN JUGLÄDJE NU.Den är borta :( och inget känns roligt längre


Kanske ska fixa pepparkashuset så det blir fint igen och klart och sen plocka fram dom recept som behövs till helgen och göra en checklista

Hmm det finns att göra men jag ska ta det lite lugnare idag och framför allt INTE halka igen ha ha ha .


xoxo

Huggs & kisses

       // Missy

Av Bitch - 15 december 2008 22:07

Nu kommer det värsta gnäll bloggen i mannaminne men det skiter jag i för jag MÅSTE ha ur mig lite nu


Känner mig så trött och sliten så jag bara vill gråta :(

Sen ramlar jag idag ute, jag halkade så knäskålen lixom gled ur led och det gjorde ONT.Det gjorde inte saken bättre kan jag säga.

Den där F*******DE boken är inte klar heller än och jag måste göra det sista själv :(


TRÖTT

SLITEN

ORKAR INTE

VILL RYMMA :( Glömma att världen existerar


Ingen Honeybun flyttar till mig på ett tag BRA tag ska tilläggas. ja ja

Jag möblerade om i onödan visade det sig :( just my luck

hur länge sk aman orka vänta ? 7 år räcker inte det ??


SEN mitt upp i  detta ska syrran flytta Å KRÄVER hjälp NU NU NU

HALLO det är snart jul och JAG har ett hem som ska skötas också och jag vore i ärlighetens namn tacksam om NÅN tänkte på mig.

Nu har jag så j*kla ont i knäet så jag ska logga ur och lägga mig och försöka sova


Iaf tacksam för mina läsare,. tro inget annat


xoxo

// trött missy


Av Bitch - 15 december 2008 20:37


Linda Rosing har tidigare inte haft tur i kärlek, men ska nu få hjälp att hitta sin rätte i kanal 5's nya satsning! Bland de intresseade killarna fanns de som försökte med gitarr, sång, sexiga underkläder, hummer, champagne!

Se här


**************************************************
***

Tara Reid checkar in på rehab
Tara Reid är den senaste i raden av kändisar som checkat in på rehab. Den 33-åriga skådespelerskan har efter ett decennium med drickande och missbruk fått nog. Reids talesman bekräftar att skådespelerskan befinner sig på Promises Treatment Center, ett behandlingshem i Los Angeles för personer med alkohol- och drogproblem, men vill inte berätta varför. – Tara Reid har checkat in på Promises Treatment Center. Vi uppskattar att ni respekterar hennes och hennes familjs privatliv just nu, säger Jack Ketsoyan till People. Det framgick dock inte vad hon blev behandlad för eller hur kritiskt läget var. Fast det har inte varit någon hemlighet att Reids festande börjat gått för långt. Med toppen av sin karriär bakom sig blev festandet enda utvägen för American Pie-skådisen. Tara syntes oftare på femställen än på vettiga mingel.


**************************************************
****************

Skarsgård satsar på rysk roulett
Alexander Skarsgård är på väg att gå om pappa Stellan i Hollywood och spås nu ha en superkarriär framför sig. För tillfället spelar han i en ny storfilm tillsammans med 50 Cent, Mickey Rourke och Ray Liotta. – Jag gillade manus som fan, säger han till Nöjesbladet. Efter framgångskarusellen i serierna ”Generation kill” och ”True blood” är Alexander Skarsgård, ett tungt och nu etablerat namn i USA. Han är tillsammans med flera av filmvärldens giganter aktuell i en nyinspelning av franska filmen ”13”. Originalet kom 2005 och blev flerfaldigt prisbelönat. Filmen handlar om en klubb där rika affärsmän spelar rysk roulett om människors liv.  Alexanders karaktär Jack har som uppgift att övervaka deltagarna och se till att de inte lämnar klubben förrän spelet är avgjort.

**************************************************
******************


XOXO


//Missy


Av Bitch - 15 december 2008 12:19


Denna vecka har jag en väldigt intressant intervju med en bloggare. Denna bloggare är nämligen inte vem som helst utan en ehh bil. Ja just det en BIL

Väldigt tuff sådan va det verkar .. se nedan vad Herman säger :


Fråga : Hej Herman. hur länge har du bloggat


svar. Hej missy. Jag har nyss börjat, jag menar nått måste jag ju ha och göra sen farsan dumpa mig.Kommer du att följa min blogg


Fråga: ehh klart jag ska men dumpa dig ??


svar : Ja gamla farsan bytte ut mig mot en nyare modell, kan du tänka dig ?? Pfsss tror han kommer att sakna mig jag. Jag har sett den yngre vertionen. inget att ha.volvo är inte mycket värda idag höhöhö.

Men jag har ny farsa nu och en morsa med men jag får inte ha sånna tankar om morsan säger farsan.


Fråga: men hur ska du fira jul nu då Herman


svar: Fira jul ? eh asså jag ska med farsan och spana in mitt nya garage,kanske kan pynta med en kula eller två. En gran blir för trångt.Sen vet jag inte hur det blir med brudar där *blink* dricka några Hondic premium kanske.Vad ska du själv göra ........snygging


Fråga: ehh nej här är det jag ( missy ) som ställer frågorna.Men tror du att du kommer att trivas med dina nya *föräldrar* då ?


Svar: Javisst nya farsan är snäll. Han släppte iväg mig i lördags kväll så jag fick träffa bettan ( ehh ja asså fick å fick )Du kan ju läsa om det i min blogg annars så slipper du ställa onödiga frågor.


Missy:Ja jag har redan läst bloggen Herman. Men då får jag önska dig lycka till med både bloggen och Bettan och dina nya föräldrar Herman och tack för att du ställde upp på Intervjun


Herman: Tack själv missy .. slut redan ? får jag komma tilbaka nån gång ??Detta va av en ovanligare intervju men mycket rolig att göra och vill du läsa vidare om Hermans äventyr ( som jag vet att jag kommer att göra ) så finns länken längre ner under mina länkar


( loggar ut fnissandes )

Av Bitch - 15 december 2008 10:48

säger jag idag till KENNETH som fyller 50 år  och  Till dig :-d .Hoppas din dag blir precis sådär BRA man bara kan ha det =) -och du LUGN ..iiiiingen kan nånsin se att du är 50 bast ;)

**********

Nu har det blivit dags
att verkligen få fira
att ett halvsekel förflutit
sen ditt liv började spira.

Visst är det svårt att fatta
att tiden går så fort.
Men samtidigt en glädje
att livet är så stort.

Din ålder kallas Medel
men se den mer som Toppen.
Och gör vad du behöver
för själen och för kroppen.


//Missy

***********


själv gick jag upp kvar i 6 i morse för att betarbeta mina bilder som skulle skickas in och om jag * host* får säga det själv med fantatsikt resultat =)

jag hoppas bara mottagren gillar resultet lika bra som jag.

Bildredigering vet ju ni som själv pysslar med sånt här tar en massa tid, specielt om man ska få det riktigt snyggt .Jag måste ju dessutom formatera om min dator för att få den riktigt snabb igen och så att alla mina program funkar som dom ska.Men det kommer det med


Här är det dimmigt som 17 idag och tyvärr plusgrader så våran vackra snö smäletr bort :( me not like.

Nu väntar en dusch och lite att äta och sen är det full rusch igen *suck*

Tyvärr blir det inte lika mkt uppdaterande av bloggen just nu .. sorry


xoxo

Huggs & kisses


             

Av Bitch - 14 december 2008 22:05

Idag har det vart mkt att göra hela dagen och jag blir då rent ut sagt GALEN på denna eviga stress.varför ska ALLA dagar vara så för*nnat stressiga ??


Jag hinner inte alls med känns det som .Idag har jag vart på ett födelsekalas och sedan hem och fortsätta med albumet som SKA vara klart på fredag,men idag hade jag iaf lite hjälp av gulliga Emma och tur va väl det.

Sen hade jag ett pepparkakshus som fortfarande inte va klart som emma ville dekorera och klart hon fick det , men vad troooor ni händer då huset nästan är klart JO det går såklart SÖNDER.. GHAAA attans.

Jag hade kort som skulle skickas in för framkallning och en musmatta som skulle tryckas som det va brootom med,men det hanns inte med såklart.

Så imorgon måste jag kliva upp senast kl 7 för att fixa med detta.

Sen ner på stan och köpa en julöl på systemet som ska packas in i en presentkorg med lite annat smått och gott.

Jag har födelsekort som ska tryckas ( inte scrappas ) jag gör min egna med egna dikter på och sen ska det få rätt stl så det kan skrivas ut och det är ibland inte det lättaste

PUST ..pust

Ni ser det FINNS att göra


Nu säger jag godnatt


XOXO


Huggs & kisses

 Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se