Hacked.

Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Dagens G & f news-Förlängda nyheter

Av Bitch - 7 januari 2009 11:54


Jennifer Aniston: "Hundar är bättre än män"
Efter sina kärleksproblem säger sig nu stjärnan föredra hundar framför män. Möjligtvis har Aniston blivit hundkär i och med sin nya film Marley and Me.
Män kommer och går men det finns inget förhållande som kan mäta sig som den med en hund och så lever de inte så länge som de borde. Man tvingas säga adjö allt för tidigt. Det är så sorgligt. Det gör mig så ledsen. Men deras kärlek är villkorslös. Jag älskar det, säger Jennifer Aniston enligt The Sun.
Den bioaktuella skådespelerskan som haft sina omskrivna kärleksbekymmer med John Mayer, vilket verkar ha fått henne att föredra fyrfota varelser.

**************************************************
***********

EMD giriga
EMD består av de tre Idol-killarna Danny, Mattias och Erik som verkar blivit giriga! Nu stäms bandet av en krog i Karlskoga. När bokningen var klar den 3:e maj förra året och krogen hade börjat göra reklam för spelningen  upptäckte de att den värsta konkurrenten i stan hade bokat samma band, en månad tidigare! Anledningen sägs vara att nattklubben Nightlife betalat betydligt mer för sin bokning den 5:e april. EMD avbokade alltså spelningen på krogen Wictoria. Som konsekvens förlorade krogen ett par hundra tusen kronor på det här och en massa trovärdighet. Datumet för tvistemålet satt till måndag 13 januari, 09.00
**************************************************
**********

Det blev en flicka
Jennifer Garner och Ben Affleck som varit tillsammans i snart 5 år fick i natt välkomna en liten flicka till världen. Deras tidigare dotter Violet (3), har nu fått en lillasyster!
Paret träffades under inspelningen av actionfilmen Daredevil, och har under hela sitt förhållande varit väldigt måna om sitt privatliv. Graviditeten hölls hemlig fram till femte månaden, så bilder på barnet lär knappast spridas i första taget. Båda parters talespersoner bekräftade att en dotter är född, men att ingen mer information lämnas för tillfället skriver OK Magazine.
**************************************************
******

Grammisnominerade inte bjudna
Årets musikhändelse Grammisgalan äger rum ikväll. Stjärnglansen och glamouren är stor, men artisterna är inte bjudna! De nominerade grupperna har endast fått en bijett per grupp, vilket betyder att exempelvis Kent, Soundtrack of our lives, Hella-copters, EST, Afasi & Filthy, EMD, In flames, Backyard Babies och Sarek bara kan skicka en representant var - eller betala själva. 1895 kronor är vad det kostar per kuvertet vilket är mer än vad Nobel-middagen kostar.
-Vi är ju sex stycken, så vi får väl gå en timme var på vår biljett då, säger Henrik Rongedal.

**************************************************
*********

Video :

Att MammaMia skulle bli en publiksuccé visste nog alla, men att den skulle slå alla tiders försäljningsrekord vågade nog ingen hoppas på. Filmen finns numera i var 5:e brittiskt hem, och under första vecken i USA sålder filmen i 3,7 miljoner ex.
Klicka här


**************************************************
*********

Fashion :Finns på Clazzyfashion för 295 bagis .. supersnygg


That's al folks


huggs & kisses

xoxo

Missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se