Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Dagens G & f-Patrick S

Av Bitch - 12 januari 2009 15:32


Mamma Mia stjärnor har funnit varandra
I ”Mamma Mia!” spelar de ett ungt nyförälskat par som planerade sitt bröllop. Nu har Amanda Seyfried och Dominic Cooper funnit varandra även i verkligheten. Häromdagen hade skådespelarna svårt att hålla sig borta från varandra när de gjorde ett besök på nattklubben Mahiki säger ögonvittnen. — De var överallt på varandra. De delade en drink, de kysstes och höll i hand, säger en källa. När de började inspelningen av ”Mamma Mia!” var Dominic tillsammans med Joanna Carolan sedan 12 år tillbaka, medan Amanda dejtade skådespelaren Jesse Marchant. I somras blev Amanda och Dominic ett par under inspelningen av filmen, men ska ha avslutat relationen innan filmen släpptes. Nu verkar de alltså ha hittat tillbaka till varandra.
**************************************************
*****

Swayze akut till sjukhus
Patrick Swayze som drabbats av cancer i bukspottskörteln är akut förd till sjukhus. Den svårt cancersjuke skådespelaren har drabbats av lunginflammation.
I förra veckan intervjuades den stora stjärnan i amrikansk TV där han berättade för Barbara Walters (ABC) om kampen mot cancern som nu har spridit sig till levern.
- Ja, jag är rädd. Ja, jag är arg. Varför just jag?
sa Patrick Swayze.
I går skulle Patrick Swayze ha träffat amerikanska tv-recensenter för att prata om sin kommande tv-serie "The Beast" som spelats in under hans sjukdom. Men Swayze kom aldrig till mötet - han är intagen på sjukhus efter att ha drabbats av lunginflammation säger källor.

That's al folks

xoxo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se