Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Scene it -Igen

Av Bitch - 12 januari 2009 22:33

Nu har jag vart hemma hos honeybuns bror istället för hemma hos pappan, det vart ändrade planer där pga att pappan's fru Gunilla fortfarande är sjuk och inte ville ta emot besök hemma. Men detta gick bra det med.


Vi åt lite småplock så att säga,smörgås och sånt och efter det goda efterrätter Bla semlor men det är ju FUSK för fettisdagen är ju inte nu he he .Dock äter inte jag semlor så då har jag inte fuskat heller ;) hihi


Meningen med besöket va ju att dom skulle riva sitt pepparkaksbygge

Och det gick undan må jag säga *L* uppe mellan tornen låg det en massa Non stop och när dom rasade bron så bara raaaaasade non stop *s*


Ja efter det så blev det en omgång scene it igen ( stavade fel förra gången )

Och den här gången gick det bättre för mig WEHEEE.. snart är jag superduper på det där spelet hö hö hö.


Jag fick tillbaka mitt Idol spel idag av honeybuns mamma som vart och bytt det 1a jag fick då skivan va trasig , så nu ska det väl fungera bättre hoppas jag *L*

Och vet ni va jag HOSTAR mindre idag med WEEE *s* tänk vad lycklig man kan bli för så lite ;)


Pözz på er sötnosar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se