Hacked.

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Glamour

Av Bitch - 13 januari 2009 18:41


Nu har jag tittat på ännu ett avsnitt av såpan glamour, åh det är sååå sorgligt där nu när Katie kommer att dö då hennes nya hjärta inte vill passa i hennes kropp MEN jag tror det kommer att fixa sig och jag tror att hon och nick blir ett par hihi


Jag får inte till med tiden riktigt att fixa bilderna idag , men om inte annat så kommer dom imorgon =)


Kan dock bjuda på EN bild nu hihi.. Honeybun och jag brukar köra gul bil leken då vi åker emellan oss för att fördriva tid osv och har man vinnarinstinkt så har man då får man ta en bild och MMS över bilder och skriva GUL BIL OCH DEN ÄR MIIN ha ha ha

Tänker då inte loosa den leken bara för att jag inte är på samma plats som honom ;) ha ha

Shit va gula bilar han fick mms:at över idag TJOHOO *s*


Imorgon ska jag till läkaren igen för koll, men nu ska dom även lyssna på mig då jag hostat så läänge samt kolla mitt trasiga knä-- Blää inget kul med läkare och nålar :(

Föressten.. svärmor vart dålig och åkte akut till läkaren idag och hennes prognos - Ja hon hade tydligen åkt på kristallsjukan :-s Öhh konstiga sjukdommar det finns


Puss & kram


xoxo

                                                  
             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se