Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Knock out

Av Bitch - 14 januari 2009 16:37


Phuu hemma igen från läkarbesöket igen.Nånting jag inte gillar då jag går till våprdcentralen/sjukhus är då man får utländska läkare som KNAPPT kan svenska, menar här går jag till läkaren för jag behöver det och det fel som läkaren hittar ska jag banne mig kunna förstå, nått man har rätt att kräva tycker jag ( eller vad tycker ni  ?)

idag sa  läkaren efter undersökningen

-du maste ha schablet va

-jag ehh va ?

-Du ha inchektion i kroppa va

-se jag schicka dej till rhönken

och sådär höll det på *tröttsamt* Nästa gång tar jag med mig en tolk *s*


men tydligen har jag hostat så länge så kroppen tagit så mkt stryk så jag måste äta penecilin och jag har inte blitt av med en underlig värk i benen så det vart en maaassa prover  ( Bla för borrelia )+ att jag ska till Röntgen


men när jag skulle ta prov stack hon nålen så djupt i armen så jag höll på tuppa av .. fick lust att ta på mig 

 skrika BITCH och smäcka till henne *S*


suck  sjukvård :-s

men besöket imorgon är inställt (skönt)


xoxo

                                                  
                

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se