Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Dagens G& F-let

Av Bitch - 14 januari 2009 19:47


Mojje fick en hjärtinfarkt i direktsändning
Mojje upplevde smärtor i bröstet efter fredagens premiäruppträdande i "Let's dance" och föll sedan ihop bakom scenen. Flera läkare trodde att kollapsen berodde på stress och ångest. Smärtorna visade sig istället vara en hjärtinfarkt, och efter att igår ha hjärtopererats akut tvingas Morgan "Mojje" Johansson nu lämna tävlingen.
Någon förklaring till hjärtinfarkten har han inte fått från läkarna. - Nej, men visst har jag jobbat väldigt mycket och har haft svårt att känna efter när det blivit för mycket. Sen är saknaden efter familjen väldigt stor när jag är borta, och det ökar stressen. Idag flyger Mojje till familjen på Gotland.
Hans plats i "Let's dance" tar gamla kollegan Niklas Wahlgren över.
. Jag önskar mojje lycka till med tillfrisnandet


**************************************************
*****************

Trots att han är 56 år gammal vill inte den forne Baywatch-stjärnan The Hoff lämna sitt gamla liv med galna fester och härliga moves på dansgolvet. Han roar  sig med  gärna gogo-tjejer i Las Vegas.


**************************************************
********************

Vanessa Hudgens i nya Twilight
Vanessa Hudgens som blivit känd genom de populära filmerna "High School Musical" gör precis som många andra storstjärnor - nämligen ansluter sig till vampyruppföljaren New Moon. Hon är tidigare igenkänd som den pryda och helylle tjejen som är en av frontfigurerna i den populära musikalfilmen. Nu lämnar hon sin gamla image bakom sig för att förvandlas till varulv. Hon är aktuell för rollen som varulven Leah Clearwater i nya vampyrrullen New Moon. Ashley Greene som spelade Alice Cullen i Twilight, bekräftade under Golden Globe-galan att Hudgens hade sökt rollen och provspelat för den. – Jag tror att hon skulle vara fantastisk, säger Alice Cullen enligt Entertainment Weekly.

That's al


xoxo

                                                

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se