Hacked.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Skönhetstips

Av Bitch - 14 januari 2009 22:24Blev beach 07 inte av? Och kom kickstarten 2008 inte igång? Låt inte 2009 såsa ihop till samma dvala, här är tio enkla tips för att bli lite friskare, lite snyggare och lite gladare (för du blir ju automatiskt lite äldre...)

Här är tio tips som gör dig till en vackrare, gladare och kanske bättre människa:


1. Drick vatten Den gamla sanningen är just det, en sanning. Åtta glas om dagen gör stor skillnad på välbefinnandet. Du äter mindre, ger kroppen bättre balans och får finare hy och hår på kuppen. Sverige är ju dessutom välsignat med fantastiskt kranvatten, så hur enkelt kan det bli?

 

2. Sluta röka Hör du till den märkliga skara människor som röker, trots att du kan alla ruttna hälsoeffekter utantill? Förutom att du luktar illa, skadar kroppen och skyndar på åldrandet så får du oundvikligen en röktrut innan du fyller 50. Kom igen, lämna målbilden med gulbruna tänder och hönsrövsrynkor kring läpparna - 2009 är året du fimpar. För gott!

 

3. Sov åtta timmar per natt Ingen annan gång under dygnet kan kroppen reparera och förnya sig själv. Djupsömnen är a och o för en frisk kropp och god hälsa och idealet är åtta timmar per natt. Basta.

 

4. Tvätta ansiktet innan du lägger dig Att stupa i sängen utan att tvätta bort sminket eller borsta tänderna tyder bara på en sak: du går och lägger dig för sent. En noggrann rengöring av mun och ansikte är en lika viktig kvällsrutin som att kissa. Sätt igång lite tidigare om du vet att du kommer däcka i soffan. Det vinner du på. Investera gärna i en skön nattkräm som gör proceduren lite roligare.

 

5. Frossa i frukt och grönt Testa att göra dina måltider så färgranna som möjligt, du kommer märka en stor skillnad på bara några veckor. Vikten, huden och håret kommer svara på koständringen när du lägger till essentiella vitaminer, mineraler och annat nyttigt.

 

6. Plocka ögonbrynen Två ekorrar över ögonen gör ingen lycklig och det förtar dessutom dina smink-investeringar kapitalt. Välskötta ögonbryn ramar in ansiktet, öppnar din blick och ger ett proffsigt intryck. Helt rätt för ditt nya 2009!

 

7. Sköt naglarna Flagnande nagellack tar udden av en annars välklädd och uppsminkad kvinna. Vet du att du kommer plantera om pelargoner eller meka med bilen, välj handskar eller i alla fall ett genomskinligt lack. Fila och måla med jämna mellanrum för att hålla naglarna fina och fräscha.

 

8. Rädda håret Hör du till dem som fönar, plattångar eller lockar håret ofta? Investera i värmeskyddande produkter till dina hårt uppvaktade strån för att undvika sprött och livlöst hår.

 

9. Uppdatera necessären Gammalt smink är inte bra för huden eller resultatet. Har produkten varit öppnad i mer än ett år sjunger den garanterat på sista versen. Och har du inte använt den på ett halvår lär du inte behöva den inom en snart framtid heller. Släng eller ge bort!

Passa på att tvätta borstar och svampar när du ändå är igång. Vässa pennorna och investera i nya läppstift och mascaror. Är necessären smutsigt efter ett hårt år ute bör den kanske tvättas den också.

 

10.   Le  LE LE Med ett leende kommer du långt. Det är ett enkelt och snabbt sätt att se vacker ut, dessutom får du bättre självförtroende och ett trevligare mottagande.

 Se till att tänderna mår bra, kanske ett besök hos tandläkaren är på sin plats om det var länge sedan?

Tio enkla tips som är realistiska att följa för en härlig nystart. Häng på!


XOXO

                                                  
               
ANNONS
 
Marketta

Marketta

14 januari 2009 22:46

Vatten dricker jag 1,5 liter varje dag. Rökt har jag aldrig gjort, annat än passiv rökning mot min vilja :-(. Nattsömnen blir det lite si och så med, tror inte jag orkar ligga i 8 timmar, det blir nog bara 7. Använder så sällan smink så för det mesta så sköljer jag ansiktet på kvällen, men på morgonen använder jag rengöringscrem och ansiktsvatten. Dag och nattcreme använder jag jämt. Frukt blir det nog lite mer än grönt. Ögonbrynen, jaaaa. Försöker, men vågar inte ta för mycket, men alla fall tar bort det som är där det inte skall vara. Naglarna, dom är ett kapitel för sig. Har nog säkert 40 nagellacksburkar stående i kylskåpet *S*. Använder nästan aldrig fön, låter självtorka. Sminket byts ut med jämna mellanrum. Ja, och leendet, vad skall man säga. Skratt förlänger ju livet. Så jag får väl hoppas att jag blir lite snyggare *S*.

Kramizzar
Marketta


http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se