Hacked.

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Uppskattad blogg

Av Bitch - 21 januari 2009 23:35

 men OJ säger jag  =) Jag har fått ÄNNU en utmärkelse från missc


                             


Ja vad ska man säga som inte redan är sagt men TACK snälla rara goa du


* kramar om*

Tänk ändå att MIN blogg har blivit uppmärksammad och att jag har fått SÅ många Awards och jag vill att ni som läser ska veta att jag ÄR tacksam för all uppskattning jag får, så är det. Jag såg att jag klättrar på blogglistorna med och en av dom låg jag på plats 70 asså fatta SJUTTIO av alla alla mäniskor som bloggar . HUR är det möjligt ?? . Det enda jag kan säga är TACK och att jag HOPPAS ni kommer tillbaka och fortsätter läser min enkla blogg


nu är det ju meningen att man ska nominera vidare men det är bara det att alla jag VET har redan fått sin uppskattning av mig .. så jag väntar med att göra det ett tag =) men det kommer


Tackar och bugar iaf


 xoxo

                      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se