Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

Mirakelblomma

Av Bitch - 22 januari 2009 08:28

Sitter nu här och försöker komma igång med dagen.Jag hade en sån skum dröm inatt att jag va någon slags blomodling där dom tog fram ovanliga sorter och dom hade tagit fram en blomma dom kallade för mirkalblomman för sen den blomman började växa där hade konstiga BRA saker hänt sa dem, så jag ville köpa en sån blomma både till mig och Emma, men hon vile inte ha den och det va tur tyckte jag då eftersom en enda blomma kostade 70 kr och det va inte ens en färdigväxt blomma utan mer som ett skott.

Hon började prata om Änglar och frågade mig om jag trodde på dem - javisst svarade jag en ängel har alla ( och så är det ju i verkligheten att alla har )


Hm skum dröm, men det är ju inget ovanligt för mig att ha sånna ha ha .

men när det kommer till änglar och övernaturliga ting så visst jag tror på sånt.Karma med.

* Det man inte vill själv ska man inte ge till andra* och *dina handlingar slår tillbaka på dig själv*

tex Är du otrogen mot din kille och det tar slut så kanske din nästa kille är otrogen mot dig. Så KAN det vara.

Men också att är du vänlig och hjälper någon så kommer den hjälpen tillbaka till dig då DU behöver den !


Hur är det med dig ? tror du på sånt ?


Här har inte vintern bestämt sig ännu verkar det som *S* Oj ena dagen kallt som fan och andra nästan plusgrader och en massa klet på gatorna.


I mitt Te-skåp har jag en MASSA olika sorters te och dom flesta i lösvikt men för det mesta tar jag den i påse för det är bekvämt, hur man är va *s* Har ju en massa dyrare sorter jag köpt lite överallt då jag varit ute och rest.


Ute då jag fikar med kompisar mm då dricker jag för det mesta Latte,jag tycker det är SÅ mysigt att sitta ute och fika och surra. Men har ni tänkt va dyrt det har blitt ? Det är ju nästan som att käka en mindre middag och lika att gå på Tex Sibylla, det är fasen inte billigt längre. Dyrast är det tycker jag att gå på Max.


Igår då jag va på stan och såh att vårmodet börjat trilla in så såjag färgerna beige och svag korall/aprikos och det såg då himla fräscht ut *L* åhh vad jag LÄNGTAR till våren.


Jag snackade med min Modell jennifer igår med och planerade nya fotoupdrag så snart ska vi ut och prova nya poser *S*  och jag sa att vi kan väl leka fram lite bilder så får vi se. Jätteroligt tycker jag och jag tycker hon är så söt den tjejen och det lyser livsglädje i hennes ögon. Sånt är perfekt på bild ;)


xoxo


             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se