Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

drömtydare

Av Bitch - 30 januari 2009 09:17

Åhh vad jag har sovit gott inatt :-D men jösses vad jag har DRÖMT konstigt.

Jag flängde hit och dit och ett tag hade jag en cykel  som jag cyklade omkring på men då bara i morgonrocken *S*. Undrar vad det betyder ? kanske att jag känner mig stressad eller så hmm.

Jag har ju sen 20 års åldern drömt om ormar som jagar mig och vaknat precis innan dom bitit mig och dom har vart i olika storlekar & färger.

Men då fick jag iaf veta att drömmen kommer tillbaka tills det görs en nödvändig förändring i livet. Nått bra måste jag ha gjort för den drömmen kommer inte tillbaka lika ofta längre.

Tänk va bra det hade vart om man fick tag på en riktigt bra drömtydare nu när jag drömmer sådär skumt. Det är som om jag känner mig jagad i livet.


Mitt horoskop för idag lyder :

Sörj för att gå omvägar förbi sladderhörnen i dag. Annars kan du lätt bli insugen i dem och själv bli en del av det.


Här är det grått och mulet,så trist. Knakse lite frisk luft piggar upp


Cu later

               

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se