Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Gossip &fashion - madonna komer till sverige /Pink

Av Bitch - 30 januari 2009 12:26

Hilton trodde Ramsay var toppolitiker
Paris Hilton har knappast blivit känd för sina kunskaper om världen och politik. Hon har många gånger hånats för sina dumma kommentarer och samtidigt uttryckt missnöje över att bilden av henne i media får henne att framstå som dummare än vad hon egentligen är. Hennes arbete med att sudda ut "bimbo-bilden" som skapades under inspelningarna av "Simple Life" där hon skulle leva som en "vanlig" amerikan gick sådär när hon senast intervjuades. Hilton är i Storbritannien med sin nya serie British Best Friend och pratar högt och ofta om hur hon älskar landet. Hon funderar på att flytta dit, och fick några frågor från Daily Mail om just landet. På frågan om vem som är landets regeringschef svarade hon: – Det är Gordon... Gordon Ramsay! Efter ett tag rättade hon sig själv och namedroppade det korrekta svaret Gordon Brown. Hon ursäktade sig med att hon precis ätit på Ramseys restaurang och därför blandade ihop namnen.

************************

Pink vill gifta sig igen
Pink och exmaken Carey Hart skilde sig för mindre än ett år sen på grund av en påstådd otrohet från Careys sida. Nu sägs paret ha återförenats och redan ha flyttat ihop igen. Enligt tidningen Seventeen funderar paret till och med på att gifta sig på nytt. — Vår syn på äktenskap var aldrig riktigt en saga. Det var typ: ”Vi gillar verkligen varandra – och vi borde bara försöka, se vad som händer”, berättar Pink för tidningen. — Jag ångrar inte en sekund av det. Jag skulle göra det igen. Jag skulle göra det tusen gånger till, även fast jag inte tror att äktenskap är ett måste. Paret träffades första gången 2001 och gifte sig i juni 2006. De skilde sig i februari 2008, men bestämde sig ganska nyligen för att försöka satsa på sitt förhållande igen. Pinks senaste skiva "Funhouse" sägs till stor del handla om uppbrottet med exmaken.
*********************************

Video :

I veckan firade Linda Rosing sin 35-årsdag med stor fest på nattklubben WhiteRoom. På plats fanns Rosings kompisar, diverse kändisar och Rosings potentiella pojkvänner från nya såpan "Den rätte för Rosing". Tårtan som såg ut ett par bröst blev en stor succé och när Linda skulle tacka sina vänner blev det fel namn hon nämnde!

Don't miss this girls ;)
KLicka här

*****************************

Madonna till Sverige?
Enligt Nöjesbladet är popdrottningen Sverigeaktuell i sommar. Madonna har inte spelat på svensk mark på 19 år, och vad det såg ut att bli skulle det bli ett 20:e år också. När spelplanen för turnén ”Sticky and sweet tour” presenterades förra våren saknades Sverige bland de utvalda länderna. Bland anledningarna till att superstjärnan inte ville ta sig till nordliga breddgrader under sin Europaturné fanns utsäkter om att arenorna inte levde upp till popdivans krav och att de nordiska länderna låg för långt bort. Men nu tänds hoppet på nytt för svenska Madonna-fans då obekräftade uppgifter säger att hon är aktuell för spelningar i Sverige, Norge, Danmark och Helsingfors. Tor Nielsen, promotor på arrangören Live Nation, kan inte bekräfta uppgifterna. Men avslöjar att stjärnans inställning till en Sverigespelning ändrats. – Vi för diskussioner med dem. Det ser lite ljusare ut, säger han.


That's al


XOXO

              

******************************

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se