Hacked.

Alla inlägg under januari 2009

Av Bitch - 7 januari 2009 22:34


Dags att knoppa här. Jag har kollat på grammis galan och den va väl ingen höjdare direkt tyckte jag.Det är så många nya som man inte har en clue vilka dom är.Nu börjar honeybun klaga på snuva & halsont ikväll så jag hoppas att inte han blir sjuk nu :-s det vore ju otur.


Imorgon är det ju dags för teater på göteborgsoperan om inte hostan ska djävlas för mkt vill säga. Jag ska fixa mina naglar och mig själv och göra det här paketet så nyggt jag bara kan tänkte jag ;) hihi


Nåja skämt å sido, vi får se hur det blir imorgon

Hoppas vädret blir ok


Sov gott alla


xoxo

// Missy

Av Bitch - 7 januari 2009 18:51

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån



*ASG*

Av Bitch - 7 januari 2009 16:09


Idag har honeybun börjat jobba igen så nu har ledigheterna tatt slut, dock kortvecka och det är ju bra.Jag har faktikst haft en vilardag idag ,kände att jag behövde det så kroppen får vila riktigt och läka.

Så jag har slöat & slappat idag =) Blogglusten är inte riktigt tillbaka ännu men jag har bloggat lite mera idag än tidigare.Tycker inte jag har något vettigt att säga lixom, och jag vill inte att bloggen ska bli så tråkig så ingen vill läsa *L*.har tappat tillräckligt med läsare åndå tycker jag :(


Jag har kollat på reprisen av glamour idag då jag missade det igår, och sen ska jag kika in kl 17,35 ikväll.

Tänkte göra något spännande med Korv till middag idag för det va länge sen


Åhh nu kom honeybun hem så jag ska gå och pussa på honom lite hihi


Cu

Av Bitch - 7 januari 2009 13:22

 Efter dig älskade valp


Ingen hund kommer att vara mer älskad än du,jag lovar

Av Bitch - 7 januari 2009 13:01

Snabbt stoppades liften och efter 15 minuter kunde en skidpa

Man kan idag läsa i tidningen om en man som hängde naken i liften .. stackars karl :-o .Stackars man som nu kommer att få sin bleka röv, men säkerligen även fronten publicerad över hela världen.

Å hur länge dröjjer det innan man får se klippet på youtube ;)

Mannen klarade sig oskadd ? dock en smula nerkyld om huden.


När 48-åringen i Vail gled genom liftsätet fastnade både byxor och kalsonger i skyddsräcket.

Där han blev han hängande i 15 minuter – utan en tråd på underkroppen.

Först sedan liftskötarna vid Skyline Express i Colorado lyckats backa liften kunde de undsätta den generade mannen som blivit hängande upp och ner mer än sex meter över marken.

– Händelsen inträffade på nyårsdagen strax efter klockan tio på förmiddagen, sa Liz Biebl, taleskvinna för Vail Resort.

Det var då 48-åringen och en åttaåring bordade liften i lyxiga Blue sky basin.

Men sätet ska inte ha suttit på rätt plats. Med största sannolikhet råkade mannen då sätta sig i mellanrummet mellan sätet och stolsryggen samtidigt som liften tog av uppför berget.

Många tog kort

Innan han hann upptäcka vad som var fel gled han snabbt genom ställningen.

Hade inte hans ena pjäxa och skida fastnat i ställningen hade han med största sannolikhet störtat huvudstupa mot marken.

I stället blev han hängande kvar i liftstolen.

Det blev också hans byxor och underkläder – vid fotknölarna.

Där dinglade 48-åringen sedan hjälplöst medan turister på den rekordbefolkade friluftsanläggningen tog fotografier av den hjälplöse skidåkaren.

Inte förrän liften stoppats och backats ner till ett lägre område kunde en skidpatrull undsätta mannen.

Han undkom oskadd, om än en smula nerkyld om den bara huden.

 (Dvs snoppen hihi )


Gäller att fixa kläder riktigt altså innan man åker upp i liften he he

Klockrent!!

 Konstigt att de inte har lagt in varningstexten; "OBS! Varning för starka bilder!" med tanke på alla känsliga läsare :) loosen up, folks!

Av Bitch - 7 januari 2009 12:36


Det är ett mail som florerar runt och jag har fått några stycken av dessa Tom av folk som annars inte tror på kedjebrev och dyl och jag blir så förvånad att folk GÅR på det här ?? VARFÖR skulle detta fungera ? Du kanske själv känner igen detta ?


*Kära Vänner!
Detta är inget skämt.

Bill Gates (ägare av Microsoft) delar ut av sin förmögenhet. Om ni inte
tar detta mail på allvar, kommer ni att ångra er! Windows är fortsatt det mest använda programmet.  Microsoft och AOL gör ett försök med utskick av
detta elektroniska besked (e-mail beta-test). När du sänder detta mail vidare till dina vänner, kan  Microsoft spåra när vi använder programmet
under 2
veckor.
 
Till varje person, som skickar detta mail, betalar Microsoft 245 EURO.
 
För varje person, som tar emot detta mail och sänder det vidare till
andra, betalar Microsoft 243 EURO.
 
För varje tredje person, som tar emot mailet, betalar Microsoft 241 EURO.
 
Under de närmaste 2 veckorna kontaktar Microsoft dig för att bekräfta din
adress och för att sända dig en check.
 
Med vänlig hälsning
Charles Bailey
General Manager, Field Opérations.
1-800-842-2332    Ext. 1085 or
904/245-1085       or RNX 292-1085'
 
'Tänkte att detta var svindel, men 2 veckor efter att ha mottagit och
vidaresänt detta mail, tog Microsoft kontakt med mig för att få min adress
och jag mottog en check på 24.800 EURO.
 
Du ska sända detta mail innan testet löper ut. Sänd det till så manga som möjligt.
Om någon har möjlighet att göra detta så är det Bill Gates. För honom  räknas det som en reklamutgift.
 
Du bör kunna motta minst 10.000 EURO.
 
Intel och AOL förhandlar om att fusionera, varvid bolaget blir det största
i världen. För att vara säkra på att även i  fortsättningen vara det mest
använda, har Intel och AOL gjort ett försök som detta.*

För det 1a 245 Euro är 2450 kr och ni kan ju snabbt räkna ut vilken hiskelig summa det blir.Jag fick det 1a mailet för kanske 3-4 månader sen och inte fan har nån kontaktat mig med en fet check * skrattar* Helt ABSURT att detta skulle fungera och att folk tror på det.VARFÖR skulle Bill gates dela ut pengar gratis sådär ??

Ursäkta med ni är då dumma nötter som tror på detta ;)



 

Av Bitch - 7 januari 2009 11:54


Jennifer Aniston: "Hundar är bättre än män"
Efter sina kärleksproblem säger sig nu stjärnan föredra hundar framför män. Möjligtvis har Aniston blivit hundkär i och med sin nya film Marley and Me.
Män kommer och går men det finns inget förhållande som kan mäta sig som den med en hund och så lever de inte så länge som de borde. Man tvingas säga adjö allt för tidigt. Det är så sorgligt. Det gör mig så ledsen. Men deras kärlek är villkorslös. Jag älskar det, säger Jennifer Aniston enligt The Sun.
Den bioaktuella skådespelerskan som haft sina omskrivna kärleksbekymmer med John Mayer, vilket verkar ha fått henne att föredra fyrfota varelser.

**************************************************
***********

EMD giriga
EMD består av de tre Idol-killarna Danny, Mattias och Erik som verkar blivit giriga! Nu stäms bandet av en krog i Karlskoga. När bokningen var klar den 3:e maj förra året och krogen hade börjat göra reklam för spelningen  upptäckte de att den värsta konkurrenten i stan hade bokat samma band, en månad tidigare! Anledningen sägs vara att nattklubben Nightlife betalat betydligt mer för sin bokning den 5:e april. EMD avbokade alltså spelningen på krogen Wictoria. Som konsekvens förlorade krogen ett par hundra tusen kronor på det här och en massa trovärdighet. Datumet för tvistemålet satt till måndag 13 januari, 09.00
**************************************************
**********

Det blev en flicka
Jennifer Garner och Ben Affleck som varit tillsammans i snart 5 år fick i natt välkomna en liten flicka till världen. Deras tidigare dotter Violet (3), har nu fått en lillasyster!
Paret träffades under inspelningen av actionfilmen Daredevil, och har under hela sitt förhållande varit väldigt måna om sitt privatliv. Graviditeten hölls hemlig fram till femte månaden, så bilder på barnet lär knappast spridas i första taget. Båda parters talespersoner bekräftade att en dotter är född, men att ingen mer information lämnas för tillfället skriver OK Magazine.
**************************************************
******

Grammisnominerade inte bjudna
Årets musikhändelse Grammisgalan äger rum ikväll. Stjärnglansen och glamouren är stor, men artisterna är inte bjudna! De nominerade grupperna har endast fått en bijett per grupp, vilket betyder att exempelvis Kent, Soundtrack of our lives, Hella-copters, EST, Afasi & Filthy, EMD, In flames, Backyard Babies och Sarek bara kan skicka en representant var - eller betala själva. 1895 kronor är vad det kostar per kuvertet vilket är mer än vad Nobel-middagen kostar.
-Vi är ju sex stycken, så vi får väl gå en timme var på vår biljett då, säger Henrik Rongedal.

**************************************************
*********

Video :

Att MammaMia skulle bli en publiksuccé visste nog alla, men att den skulle slå alla tiders försäljningsrekord vågade nog ingen hoppas på. Filmen finns numera i var 5:e brittiskt hem, och under första vecken i USA sålder filmen i 3,7 miljoner ex.
Klicka här


**************************************************
*********

Fashion :



Finns på Clazzyfashion för 295 bagis .. supersnygg


That's al folks


huggs & kisses

xoxo

Missy

Av Bitch - 6 januari 2009 22:20

Dagen har vart lite hektikst ( så ovanligt ) Det va en tur ner på nordstan och hämta min medecin så nu har jag den hemma. Sen en snabblunch inne på donken ( macd) sen hemm och vila en liten stund.


Ja sen va det bara att fixa sig och åka hem till svärmor på middag. Vi sa ingenting om förlovningen utan vi sa det att ser dom så ser dom och det gjorde dom, hans bror sa vid middagen högt JAHA OCH NÄR SKA NI GIFTA ER DÅ och honeybuns mamma :-o VAAA har ni förlovat er men va 17 VARFÖR HAR NI INTE SAGT DEEEEET hihi.Ja sen kom det vanliga tjatet då- Ja när ska du flytta hit då missy, men jag är van med det.

Men nu sa honeybun att han ska flytta till mig bara han får ett jobb och då såg hon inte så glad ut och det kan man ju förstå.Svensexa ville hans bror planera in direkt med men då sa vi LUGN OCH FIN nu ha ha ha


Det va en jättegod middag och efter det vi fick lite sena paket som vi öppnade och jag fick ett idolspel som består av både frågor & sång. Men det va ju svårt att sjunga med min kråkröst fniss

Det roliga va att jag fick ett betygskort där det stog att jag sjöng som en förkyld kråka ha ha ha .

Vi spelade Guniess rekord spelet med och det va också roligt =)

Två spel jag verkligen kan rekomendera er att spela


jaaaa vi har haft en mycket trevlig dag =).Imorgon ska honeybun jobba igen och jag ,, ja jag ska bara vila mig


Huggs & kisses


//Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards