Hacked.

Alla inlägg under januari 2009

ANNONS
Av Bitch - 27 januari 2009 09:05

Gammal superfin låt-lyssna och njut

ANNONS
Av Bitch - 27 januari 2009 08:34

Här är det just nu nån minusgrad och vad tror ni då har hänt med det som smälte igår :-s just det IS.. EN MASSA JÄKLA IS *suck* om moder natur kunde bestämma sig nån gång.livsfarligt på gator & gångar.


Jag har kommit igång med dagen iaf och sitter här med min kopp te *L* earl grey blidde det idag, ett rätt vanligt och egentligen tråkigt te men det är faktikst gott på morgonen tycker jag. Idag står tvätt på schemat bla, sånt där roligt göra ni vet *L* men det måste ju göras det med.

jag myser lite nu i lägenheten för det blev så mysigt med det som jag köpte i söndags hihi.

Jag ska tydligen få nya grannar med, den 1a feb flyttar min nuvarande granne och hon vet inte ännu vilka som flyttar in och jag ber till gud att det INTE är nån bråkig barnfam som flyttar in,som ska springa i tid och otid i trappan. Rätt lyhört här tyvärr :(


Cu later

Av Bitch - 26 januari 2009 23:01

Nu har jag suttit ett tag i mitt hemliga projekt och jag måste säga att det HITILS har gått bättre än jag trodde YAY :-d me happy


Dags att nanna kudde


GODNATT

Av Bitch - 26 januari 2009 20:17

Hur många gånger på en dag vill du att en blogg ska uppdateras

1-3    55.2 %

4-6    24.1 %

7-9    17.2 %

10 eller fler ,en blogg ska hållas levande    3.4 %


Tackar alla som har röstat och Nu börjar en ny omröstning

Av Bitch - 26 januari 2009 18:54

 Nu har jag har vart och solat igen och gud så varmt och skönt det är,verkligen välbehövligt och LYXIGT =) Ligga där inne i värmen medans människorna rusar omrkring i snö & slask utanför hihi


Jag solar i ett Luxura

Och det är ett solarium med extra mycket kräm, hela 160w rör har dom o lite bredare ansiktskanon =)  samt extra bred säng ,helt suveränt =)


Har tittat på glamour såklart , vem missar det lixom *s*  Jo fan på fredag gör jag ju det :( shit oxå *s* men Ähh får se reprisen på måndag då .


xoxo

         

Av Bitch - 26 januari 2009 13:06


Tänkte visa kortet jag gjorde idag .. vad tycks ??


Nu är det dags för lite lunch


                                         

Av Bitch - 26 januari 2009 11:31

Här pysslas det just nu med presentinslagning och jag ska göra ett eget födelsedagskort till honeybuns moster som fyller år till helgen.Jag va så inne i detta att jag totalt glömt bort bloggen *s*, hur gick det till lixom

jag som älskar att blogga =). Har instalerat lite program till datorn med ÄNTLIGEN till mitt hemliga projekt jag håller på med så nu kan jag äntligen fortsätta med det, men då måste jag glömma bort bloggen ett tag för annars får jag inget gjort *S*  helst ska man stänga ner msn med så ingen kan hojta på en. Sånt upptar sån tid

Timmarna vid datorm bara flyget iväg skrämmande fort tycker jag

har ni märkt det ??


Och just därför måste jag avsuta detta inlägg just nu *s* men ni känner ju mig eller hur ;) jag är snart här igen ha ha ha


Kram


                                           

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se