Hacked.

Alla inlägg under januari 2009

Av Bitch - 25 januari 2009 22:17


Dags att säga godnatt nu bloggen. Imorgon ska jag bla söka upp ett Odd molly plagg jag hört ska vara så snyggt :-D , men det brukar ofta vara så dyrt :( men på tradera kan man fynda kanskeHUG everyone

Nighty night


ANNONS
Av Bitch - 25 januari 2009 19:38

 Nu har jag vart och solat och gud så skönt det va =)

jag ska ta nån gång till i veckan innan jag åker till shit city , dvs malmö ;) *S*

(enligt en av mina vänner som bor där i närheten)

Men nu kan jag säåga vad det INTE roligt att röra sig på vägarna det är SÅ moddigt och faktist ganska farligt att vara ute och åka, Såg några bilar lite här å där i dikerna och Ja en bil på en åker *L*

( vad gör du dääär ute - jo jag är ute på en åker och åker ) ha ha Humorfantomen på hög nivå ;) *s*nu ska jag pyssla med mina nyinköp för dagen Kikade till lite på omröstningen också och det verkar som om dom flesta vill se upp till 3 uppdateringar per dag *L*, Ja hos mig KAN det faktiks bli 5 per dag hihiKram på er
ANNONS
Av Bitch - 25 januari 2009 17:14Dagens shopping =)

SMYCKA Konstgjord blommaLila + beige


LAMPAN Bordslampa Jätefin som pryder mitt köksfönster nu


PROPP GalgeVäxer garderoben måste nya galgar införskaffas hehe


LENDA Tablett a 4 st bordstabletter =)

MOTTO Tallrik Beige ( syns dåligt på bilden )


sådär nu har man lite vårfint hemma igen . me like =)På mio va det jättemycket folk och shit va fina soffor dom har där nu VILL HA. jag vill kasta ut min gamla slitna soffa och köpa NYYYYY men Mio möbler är inte direkt kända för att ha billiga möbler tyvärr :(Här är det sååå slaskigt nu suck.. varför måste det vrääka ner en massa snö för att sedan bli PLUSGRADER.. hade inte gud nå roliga att underhålla sig med höhöhöNu ska vi se om jag kan leta upp något solarium då


'Cu later

Av Bitch - 25 januari 2009 11:25


NI SOM ÄR MED OCH TÄVLAR I MIN PÅGÅENDE TÄVLING

EFTERSOM JAG PÅ RESANDE FOT DÅ DEN UTLOVADE DRAGNINGEN SKULLE ÄGA RUM SÅ FÖRLÄNGER JAG DEN TILL DEN 5 FEB


NI HAR ALTSÅ NÅGRA EXTRA DAGAR PÅ ER ATT TÄVLA SOM ÄNNU INTE GJORT DET


VÄLKOMMNA


                            

Av Bitch - 25 januari 2009 11:04

Jaha det har tydligen snöat hela natten med omväxlande småa snöflingor å stora, anyhow det innebär ju att det blir MERA skotta då *S* faaaast ska man klaga det blir ju en form av motion det med och den varan ska jag ha mkt av nu. Måste trimma kroppen lite så man trivs med sig själv, för det är det jag vill göra TRIVAS MED MIG!!!

Jag peppar mig själv varje dag. NU DJ*VLAR , så när jag ska ut och skotta så rycker jag hurtigt tag i spaden Vinkar glatt till grannen och viftar lite extra med spaden fram å tillbaka efter snön tagit slut. Går in och 10-20 snöflingor senare ut igen ha ha ha

( Åh nää det finns ingen anledning att ringa pling plong bilen och komma med sköna krama om mig tröjjan ) *S*


Jag hade tänkt att sola lite idag med så man får lite färg i ansiktet och kroppen. det är fräscht *L*. Jag ska besöka La familia idag med hade jag tänk så det blir knappast nån latsöndag *L*


Vi hörs lite senare

                                                  
     XOXO

                                                  
             

Av Bitch - 25 januari 2009 10:39

Jag glömde visa er Obamas first dance. sorry

Längre fram kan vi se Obama och hans Michelle dansa "the first dance" till live performance av Beyoncé. Dock inte den bästa låten hon sjunger här men den tjejen kan allt sjunga

Det är bland annat detta jag gillar med Obama. Han är en av folket. Inte någon högernisse som fått allt serverat sig under livet (hint hint GWB). Han visar sig mänsklig. Lycklig. Lycklig med sin Michelle och barnen


Hoppas det forstätter så , så VI slipper läsa om otrohetsrykten mm. Sånt är pressen bra på leta fram


                                                  
     

Av Bitch - 24 januari 2009 22:11

Jag har blivit alkoholist...det var så här det gick till.... måste varna..


Passa dig så inte du också trillar dit!!

det börjar med att jag går förbi baren ja då man möts man av

som vänligt hejjar 1a drinken då

sen - ja sen hör man en svag vissling vänder mig om och  :-o suck

  Ett vitt smile , en svag doft av cologne *suck* kört helt klart drink no2

helt matt sjunker jag ner i min solstol och tänker att NUU får det va bra men vad händer då jag tittar upp jo detta :-o

 ahh ahh AHHH är dom överallt.. snabbt som 17 tar jag drinken, sveper den, * blundar men kikar med ena ögat* svettas, är matt, hjärtat slår.. rusar upp från stolen och in i hotellet , upp i hissen och in i rummet , vänder mig om och ser sängen och HAN. jag SER HONOM

Det är KÖRT , kört kört  MEN kära ni

Försök inte att hjälpa mej!
Jag har det bra!

Har aldrig haft det bättre!
  hihi


Av Bitch - 24 januari 2009 21:37

Team Borås Foto: TV4


Det blev Team Magnus som föll på mållinjen ikväll

men jag tycker nog ändå att det är dom bästa lagen som är kvar nu så nästa vecka blir det spännade ( vilket jag inte får se då )

Hanna's lag va ju så bra ikväll =) You go Hanna


Vilket är ditt lag ?Här har det snöat och vart busväder hela dagen vilket inne burit en massa snöskottande ( gratismotion )Vi får se hur vädret beter sig imorgon, det värsta är ju när det blir snorhalt som man går som en skitnödig gammal kärring på gatorna *S* uj så hemst


Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen


Huggs & kisses

     XOXO

                

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se