Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Goodmorning sweden

Av Bitch - 12 februari 2009 08:24

 oh what a mornig then LOVE IT.. BAH..

 vakna upp med en infektion på ena ögat så det bara gör ont och rinner hela tiden.Ett sånt jäkla pucko man är och att man ALDRIG lär sig, menar vad är det för jäkla fel på mig. Jag VET ju att om jag fuskar  med att ta ur linserna så kommer den där infektionen som ett brev på posten.

Får väl skylla på hårfärgen då ;) *s* det brukar ju vara ett vanligt fenomen på oss blondiner så

Men inte nog med ögat så känner jag mig allmänt matt idag,typ förkyld och det hoppas jag verkligen Inte att jag är.

Det är inte riktigt lika kallt här nu ,idag va det typ 5 minusgrader så det är ju lite bättre.Men nästa vecka kommer tydligen kylan tillbaka igen. suck


GE MIG VÅÅR Å VÄRME NUUUU !!!    Lite solsken Plzxoxo

          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se