Hacked.

Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Nu jädrar....

Av Bitch - 12 februari 2009 21:21


Blir det gnäll i bloggen minsann *s* fy f*n va ont i ryggen jag har ,precis över skuldrona sådär som jag hade då jag åkte på luftvägsinfektionen. har den kommit tillbaka ? hope not :-/.Fast jag bar ju en massa väskor i tisdag vid plåtningen hmm kanske va det då.


Allt kan ju inte vara solsken och hej och hå i en blogg så nu har jag gnälltime*s* och mitt öga då :( fast det är ju lite bättre nu så kanske att jag kan trycka in linserna imorgon eftermiddag iaf .

Ska ju på stan och luncha imorgon med emmis och då vill jag defenetivt iNTE skämma ut mig med ett par snea brillor på snoken ( ja dom ÄR snea *s* )


Hoppas att jag mår bättre imorgon =) hoppet är det sista som lämnar människan så ;)


xoxo

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se