Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Dagens G& F-Odd molly

Av Bitch - 16 februari 2009 12:11

 NYHETER


  Rehab räddade mitt liv"

Hon hade svårt att erkänna att hon led av alkoholmissbruk – men rehab räddade hennes liv, berättar Tara Reid i sin första intervju efter sin vistelse på behandlingshem. Stjärnan la den 8 december förra året in sig på Rehab. Stjärnan vände sig frivilligt till Promises Treatment Center och bad om hjälp. Nu 60 dagar senare är hon en ny människa! — Somliga tvingas in på rehab. Men jag gick dit av egen vilja. Det är det bästa jag gjort. Det svåraste var att gå in genom dörren första gången. Att erkänna att jag hade problem. Jag hade levt i förnekelse, säger Tara i en öppenhjärtig intervju med veckotidningen In touch. Tara säger själv att behandlingen gjorde underverk med hennes alkoholmissbruk. — Rehab räddade mitt liv. Innan brukade jag fundera över morgondagen och hata blotta tanken på det. Nu ser jag fram emot allting, eftersom jag är nykter och ren. Tara menar att alkohol var hennes enda drog och säger att det var hennes image som partyprinsessa som var orsaken till hennes överdrivna drickande.

 DAGENS BÄSTA
 Underbara underkläder från ODD MOLLYxoxo

            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se