Hacked.

Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Att tolka varandra

Av Bitch - 16 februari 2009 17:31


Att tolka varandra:

För er som inte redan visste om det, så händer det att vi kvinnor och män talar olika språk. Detta innebär att om mamma inte önskat sig något i julklapp så betyder inte det att pappa ska avstå från att köpa någon present – det betyder bara att han måste komma på en överraskning själv. Frasen ”vi köper inga julklappar till varandra i år” gäller aldrig. Och få kvinnor blir uppriktigt lyckliga över roterande maskinverktyg.

Att bibehålla egna intressen:

För egna intressen är viktiga. Det får man aldrig tumma på. man får aldrig låta det gå så långt att man avstår sina egna intresen till förmån till den andra. Så vill pojkvännen spela det där spelet så låt han göra det så länge HAN inte spelar det heeela tiden.avsäött tid för dig själv, egentid som är DIN !


Att gilla släkten:

Du gifter dig inte bara med den personen du älskar utan även till viss del med släktingarna.Så är det ju faktikst  ( så välj rätt släkt ;) *S* )


Att utveckla gemensamma intressen:

Slutligen är det viktigt att utveckla gemensamma intressen.Det kan ju tex vara att resa ihop. huset som är renoveringsprojekt osv


Det jag försöker säga är att det är viktigt att vara ett team. Att stödja och heja på varandra – även under planeringsfasen inför ert stundande bröllop/samboförhållandexoxo

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se