Hacked.

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Dagens G& F-Cameron diaz gifter sig

Av Bitch - 18 februari 2009 13:28
NYHETER

Cameron Diaz ska gifta sig

Cameron Diaz och pojkvännen uppges enligt källor planera ett "stort, vitt bröllop" i England! Någonstans på den engelska landsbygden uppges vara deras destination för bröllopet. – De tittar på stora lantgårdar som har ett litet kapell på dess mark, säger en källa enligt nyhetsbyrån Bang. Diaz har dejtat den brittiske modellen Paul Sculfor i nio månader. Nu menar källor att hon är sugen på att gifta sig och skaffa barn så fort som möjligt. Enligt nyhetsbyrån Bang söker de med ljus och lykta efter bröllopslokal. – De vill ha en stor fest. De vill gifta sig i Storbritannien, men kommer att fortsätta bo i Los Angeles, säger källan. Diaz ska också redan ha pratat med Karl Lagerfeld om att han ska designa en Chanel-klänning speciellt till bröllopet. – Paul och Cameron är så lyckliga tillsammans och har pratat om att gifta sig i sommar eller tidigt i höst och sen ha barn direkt. Det är verkligen på riktigt den här gången och de är helt galna i varandra.

BÄST JUST NU

 skaffa ny partylook på dina ögon till helgen för 0 kr

här

xoxo

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se