Hacked.

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Vill du ha en present av mig ?

Av Bitch - 22 februari 2009 13:28

 


Idag känner jag mig extra givmild, det är inte ALLTID jag känner mig på detta humöret så passa på ;) detta gäller ENDAST till måndag kväll !!


Lyssna här :

Dom 3 ( tre ) Första som reggar sig och skriver i mitt kommentarsfält här i min blogg FÅR en hemlig present gratis utav mig , det kan tex vara make up, scampoo osv-spännande va

OSB : ENDAST denna länken blir godkänd

( om inte länken fungerar, kopiera och klistra in denna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=77548 )


Ni andra som reggar sig kommer jag att LOTTA UT en present till

hur går ni då tillväga ? Det är lätt


1) Regga er genom länken ovan ( endast denna länken fungerar )

2) lämna en kommentar under detta inlägg där ni berättar eran nick på Gratisbio+ eran blogg eller e-mail adress


För att sedan göra det ÄNNU mera spännande ( och lönsamt ) så kommer jag lite senare att göra en NY tävling BARA för er som reggat er hos mig och om ni är AKTIVA . dvs börjat samla poäng då har ni TVÅ lotter i utlottningen- hur bra låter inte det ??

Ni har till kl 23,00 på er till måndag kväll

Ps jag kommer att kolla ALLA som reggar sig så inget fusk-


Vinsterna kommer att skickas ut efter 6 dagar så ingen kan regga sig och sen ta bort sig igen ( ajja bajja inget fusk ) ;)


Jag kan säga att jag ALDRIG ångrat att jag gick med i gratisbio =) och det kommer inte du att göra heller

Lycka till

xoxo


 
ANNONS
 
Millah

Millah

22 februari 2009 14:35

Hej hej nu har jag blivit medlem :)
Mitt användarnamn är camillaoman1

Ha det bra :)

http://millahoman.blogg.se

 
Elina

Elina

22 februari 2009 15:39

Hej, nu har jag registrerat mig via länken :)

Mitt användarnamn är ElinaDahlgren86 :)

Min mail är ElinaDahlgren07@hotmail.com

xoxo/Elina

http://www.xxelinaxx.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se