Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Morgonpromenad

Av Bitch - 23 februari 2009 08:52

Idag när jag vaknade och kikade ut så fick jag en knäpp, kände bara att - nää om man inte skulle ta en promenad.så kl 7,50 gick jag en promenad *s* jojo missy börjar känna vårvibbarna tror jag, men en sisådär ½ meter snö runtomkring haha.Men det va så ljuust och skönt ute,det är inte så kallt nämligen.Skönt va det iaf.

Det skulle inte vara så dumt om man lyckades tona kroppen lite för jag känner mig lite onödigt tung,bara några kilon skulle göra skillnad.


En god kopp te tog jag då jag kom in, citronte fick det blir idag- jättegott och en banan. Panduro har rea och jag gjorde en liten beställning med lite hobbysaker, man får passa på när sånt är billigt eftersom sånna saker är så sjukt dyrt annars.Periodvis får jag ju mina ryck och ska pyssla *L*


Glöm inte att det fortfarande finns chans att vara med i en utlottning av en present. kika i kategorin * tävlingar*Godförmiddag på er


xoxo

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se