Hacked.

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Dagens G& F-Nicole

Av Bitch - 23 februari 2009 19:56
NYHETER

Richie blir tvåbarnsmamma

Nichole Richie och pojkvännen Joel Madden blev i januai 2008 föräldrar till en liten flicka.
Igår skrev den stolte pappan på sin och bandet Good Charlottes officiella hemsida att de väntar barn igen. Joel skriver att han är "glad att kunna berätta att Harlow ska bli storasyster". — Gud har verkligen välsignat min familj. Hoppas att ni alla har det lika bra som jag har det, berättar han i ett meddelande med rubriken "Bättre än att vinna en OSCAR!".
Efter en hektisk modevecka i New York reste Nichole Richie i fredags hem till Los Angeles med dottern Harlow (1 år) som under New York vistelsen mest varit på hotellet mad barnvakten. På flygplatsen fotades dock mamma och dotter tillsammans. Av inlägget på hemsidan framkommer dock inte när familjens nya tillskott kommer.

xoxo

             

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se