Hacked.

Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Vårdag

Av Bitch - 27 februari 2009 10:36

Kikar in lite sent idag ,men bjuder ändå på  kom nu och sätt er här och skvallra med mig ;) .Ja nu är det redan fredag igen då.


Här skiner solen och det ser ut som en strålande fin vårdag.Sånt blir man glad av eller hur ? Tänk att man kan bli glad för så lite.Jag vart väckt av en väckarklocka som någon glömt bort att stänga av kl 05,20 och när sånt händer tar det en stund innan jag somnar om,MEN då sover jag lite för länge själv istället *s* vilket världsproblem va


Idag är det bakning och städning som gäller, lite senare handla allt som behövs till middagen imorgon då honeybun fyller år.Alltid roligt med kalas tycker jag. På våren är det många kalas då honeybuns familj fyller år i mars /April


Jag kan föressten berätta att jag ska åka till Frankrike i April men det ska jag skriva och berätta om mera senxoxo

      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se