Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

En speciell dag

Av Bitch - 28 februari 2009 09:37Godförmiddag bloggen!

Här har ätit frukost och det är redan full fart.Solen vill gärna tränga fram där bakom molnen så det kan mycket väl bli en fin dag.Det märks verkligen att våren är på G nu.Ljusare längre på dagarna och man hör fågelkvitter *L*


 Men idag får jag säga  och lämna över en  Då honeybun fyller år idag ( egentligen på skottdagen )


 ska han naturligtvis ha i MASSOR !


Ikväll blir det middagsbjudning med en massa folk här och presentöppning så klart.Men han har såklart fått lite paket på morgonen =) men nästa år DÅ blir det riktig fest för då fyller han jämn ( å jag älskar att smida planer hehe )


 HIPP HIPP HURRA må du ha trevligt på din födelseda


Många kramar vännen !!! =)


Hoppas ni får en trevlig lördag med, vi *hörs* lite senare                                                  
              

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se