Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Nya butiker till Sverige

Av Bitch - 28 februari 2009 10:13


 Amerikanska kedjor letar svenska butiker
Abercrombie & Fitch och Forever 21 är två stora amerikanska modekedjor som uppges vara på väg till Sverige. Enligt modebranschtidningen Habit så letar de efter intressanta butikslägen där de kan etablera sig.
– Abercrombie & Fitch och Forever 21 är två aktörer som tittar på den svenska marknaden. Forever 21 ska först etablera en butik i London men sedan skall Stockholm stå på tur. Benetton har uttalat att de prioriterar en nylansering på den svenska marknaden. Även det tyska konceptet s.Oliver har ett uttalat fokus på Sverige.


Vi har ju hört sen tidigare att Forever21 EV skulle hit, men nu verkar det bli verklighet . KUL säger jag =) Men det är ju lite synd att det jämt blir stockholm som allt ska finnas i.Det är ju så när man läser alla modemagasin, ALLT finns i sthlm. Det finns ju dom som har väldigt långt dit och som då aldrig får vara med om det roliga

 
ANNONS
 
Moa

Moa

28 februari 2009 16:55

HEJ! vilken fin blogg! tittar in igen;)

http://www-moas-hundliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se