Hacked.

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

dagens G & f- Laila och nicklas i Let's dance

Av Bitch - 28 februari 2009 23:18

          NYHETER


Världens finaste "Guld-Bagge"

– Jag har fått världens finaste guldbagge, säger Niclas Wahlgren till tv4.se om sin och Laila Bagges relation. När Morgan ”Mojje” Johansson fick hjärtinfarkt och tvingades lämna ”Let's dance” klev kollegan Niclas Wahlgren in och tog hans dansplats. Och fick kärleken på köpet. Nu går Niclas Wahlgren och Laila Bagge ut med sin romans offentligt. På Let's dance hemsida skriver Niclas: – Jag har aldrig vunnit något skådespelarpris, men jag har fått världens finaste guldbagge, säger han där. De båda har tidigare inte velat kommentera uppgifterna om att de skulle vara mer än vänner. Men igår på invigningen av Restaurang Vapiano i Gamla stan i Stockholm bekräftade Laila romansen. - Ja, vi är ett par, säger Laila med ett leende och möter Niclas blick.

Ja den kärleken, den kärleken -bara att gratulera det lyckliga tu

xoxo

       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se