Hacked.

Alla inlägg under februari 2009

Av Bitch - 17 februari 2009 09:30

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag ärligt talat,lite trist för er som läser men det är som motivationen är helt borta. det är det ju ibland för alla bloggare iofs. man kan inte ALLTID va på topp *L* .Kanske beror på att jag inte är sådär jättepigg just nu.


Dock tänker jag vara snäll och ge er chansen att få ett gratis prov av den nya parfymen från lacoste idag

Love of Pink är som kärlek på flaska. Frisk citrus, kryddig vanilj och feminin magnolia är några av doftnoterna som känns helrätt i vår


Klicka här för DITT prov ,men skynda dig för lagret är begränsat


Är du nyfiken på vart charlotte perelli gör sina snygga naglar ??


Jo nämligen här



xoxo

        

Av Bitch - 17 februari 2009 08:15

Tänkte dela med mig av ett jättemumsigt recept


Äppelmuffins!

Smält 125 g smör och låt det svalna.

Vispa 2 ägg och 2 dl socker.

Blanda 4 dl mjöl och 2 tsk bakpulver.

Rör ner 2 dl mjölk och det avsvalnade smöret i ägg-och sockerblandningen. Tillsätt mjölet och blanda samman.

Fyll formarna nästan upp till kanten.



Fyllning: 75 g riven mandelmassa, 1 äpple. Fördela hälften av den rivna mandelmassan i formarna. Riv även äpplet och lägg ner det så det sjunker ner i smeten i formarna. Strö över resten av mandelmassan.
Grädda i nedre delen av ugnen i 20-25 min i 200 grader.

ca 6 st!

Obs.. tycker man inte om mandelmassa så kan man ta bort det och likaså äpplen om du ( eller någon) skulle vara allergisk


Låt smaka//missy

Raw

Av Bitch - 16 februari 2009 22:09


Kollar på stand up RAW på tv innan jag hoppar i säng.Canadesaren  Phil nicols är ju ganska ok  *s* annars va det inte bra ikväll.

Ja imorgon väntar en ny dag . Hoppas ni haft en bra dag allihopa

Jag är verkligen inte ok ,utan känner mig omotiverad och tung i kroppen liksom. måtte det vända snart


kram


Missy

Av Bitch - 16 februari 2009 21:13


 Nu är det ÄNTLIGEN nya fräscha avsnitt av 2 och ½ män på tv6. Jag tycker det är en bra & roligt program.en massa dråpligheter mm. ni tittar väl ?


 2 1/2 män

Ungkarlen Charlie bor ensam i ett hus på stranden i Malibu. Hans liv tar en ny vändning när hans bror Alan genomgår en skilsmässa och flyttar in hos honom. Med sig har han sonen Jake. Dessa 2 ½ män stöter på en massa utmaningar som får dem att växa upp, en gång för alla. Andra karaktärer som påverkar brödernas liv är deras mor Evelyn, en självupptagen och styrande kvinna, Alans före detta fru Judith och Charlies galna granne Rose.


Ikväll misstänker charlie att han har en okänd son .. oh well ??

Av Bitch - 16 februari 2009 17:31


Att tolka varandra:

För er som inte redan visste om det, så händer det att vi kvinnor och män talar olika språk. Detta innebär att om mamma inte önskat sig något i julklapp så betyder inte det att pappa ska avstå från att köpa någon present – det betyder bara att han måste komma på en överraskning själv. Frasen ”vi köper inga julklappar till varandra i år” gäller aldrig. Och få kvinnor blir uppriktigt lyckliga över roterande maskinverktyg.

Att bibehålla egna intressen:

För egna intressen är viktiga. Det får man aldrig tumma på. man får aldrig låta det gå så långt att man avstår sina egna intresen till förmån till den andra. Så vill pojkvännen spela det där spelet så låt han göra det så länge HAN inte spelar det heeela tiden.avsäött tid för dig själv, egentid som är DIN !


Att gilla släkten:

Du gifter dig inte bara med den personen du älskar utan även till viss del med släktingarna.Så är det ju faktikst  ( så välj rätt släkt ;) *S* )


Att utveckla gemensamma intressen:

Slutligen är det viktigt att utveckla gemensamma intressen.Det kan ju tex vara att resa ihop. huset som är renoveringsprojekt osv


Det jag försöker säga är att det är viktigt att vara ett team. Att stödja och heja på varandra – även under planeringsfasen inför ert stundande bröllop/samboförhållande



xoxo

         

Av Bitch - 16 februari 2009 13:51


Ska bara blogga lite kort nu och berätta att det snöar igen här hos oss, men det är så vackert lixom, små fingor som seeglar sakta ner på marken

jag har post som måste skickas så jag ska ut i det vackra


Cu later


//missy

Av Bitch - 16 februari 2009 12:11

 



NYHETER


  Rehab räddade mitt liv"

Hon hade svårt att erkänna att hon led av alkoholmissbruk – men rehab räddade hennes liv, berättar Tara Reid i sin första intervju efter sin vistelse på behandlingshem. Stjärnan la den 8 december förra året in sig på Rehab. Stjärnan vände sig frivilligt till Promises Treatment Center och bad om hjälp. Nu 60 dagar senare är hon en ny människa! — Somliga tvingas in på rehab. Men jag gick dit av egen vilja. Det är det bästa jag gjort. Det svåraste var att gå in genom dörren första gången. Att erkänna att jag hade problem. Jag hade levt i förnekelse, säger Tara i en öppenhjärtig intervju med veckotidningen In touch. Tara säger själv att behandlingen gjorde underverk med hennes alkoholmissbruk. — Rehab räddade mitt liv. Innan brukade jag fundera över morgondagen och hata blotta tanken på det. Nu ser jag fram emot allting, eftersom jag är nykter och ren. Tara menar att alkohol var hennes enda drog och säger att det var hennes image som partyprinsessa som var orsaken till hennes överdrivna drickande.

 DAGENS BÄSTA




 Underbara underkläder från ODD MOLLY



xoxo

            

Av Bitch - 16 februari 2009 08:55

Måndag - masar mig upp, som alla andra. Följer rutinerna - som alla andra. Människan är ett vanedjur, men det har sina fördelar, det hjälper en att inte alltid ifrågasätta och känna efter; är det verkligen detta jag vill?

Hela tiden uppmärksamma sig på att man har ett val. Ska jag gå upp eller ska jag sova vidare? Konsekvens-beslut. Somliga av oss ifrågasätter aldrig, andra gör det stup ikvarten. Visst är det väl så ? Jag kan vara sån som stannar upp och frågar mig själv vad 17 jag håller på med ,vad vill jag ? Funderar en stund och sen fortsätter i samma gamla bana *s* rolig man är


Nåja Ny vecka- nya tag


xoxo

       

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards