Hacked.

Alla inlägg under februari 2009

Av Bitch - 24 februari 2009 10:45I mitt horoskop stog det att jag skulle hålla fast vid en känsla


Enda sen dess har jag haft ångest !!


ANNONS
Av Bitch - 24 februari 2009 09:13

  Oscarsgalan 2009

Det blev både favorittippade vinnare och överraskningar igårnatt. Galans stora vinnare var dock Slumdog Millionaire.

Natten och morgonen till igår hölls den 81:a Oscarsgalan i the Kodak Theatre. Och det är inte Oscar utan att något förhandstips inte slår in. Många hade säkert trott att Mickey Rourkes fina rolltolkning i The Wrestler skulle ge honom en Oscar för bästa manliga skådespelare. Den Oscarn gick nu till en annan, inte mindre värdig rollprestation, nämligen Sean Penn för hans roll som Harvey Milk i filmen om San Fransiscos första öppet homosexuella politiker.

                   SF Bio: Oscarsgalan 2009


Till favoriterna som höll hör Kate Winslet, för sin huvudroll i The Reader, Penelope Cruz, för sin roll i Vicky Christina Barcelona och självklart Heath Ledger, som fick en Oscar postumt för sin hyllade tolkning av Jokern i The Dark Knight.

Kvällen stora vinnare var Slumdog Millionaire som tog hem inte imdre än åtta Oscar, bla de tunga priserna för Bästa film och Bästa regi.


Många vackra klänningar fick man se, Bla Angelina jolie i sin svarta skapelse. mycket vackert !

ANNONS
Av Bitch - 24 februari 2009 08:31


Ja idag ska Viktoria och Daniels förlovning bli officiell !

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har varit ett par sedan 2002. De bor nu tillsammans på Drottningholms slott, även om Daniel Westling officiellt har hyrt en lägenhet nära kronprinsessans våning

Det är många som har väntat på en förlovning och giftermål, men nu ska Victoria och Daniel ha bestämt sig - och kungaparet ha givit sin välsignelse.Kungen kom hem i söndags och ska ha kallat till sig statsminister Fredrik Reinfeldt i söndags kväll för att berätta om förlovningen, och att kungafamiljen har för avsikt att offentliggöra förlovningen vid konseljen i dag, tisdag.


 För er som inte vet så är en konselj är när statsråden och regeringschefen träffar kungen och berättar om aktuella frågor. En konselj kan vara att hela regeringen är med och drar igenom sina respektive områden och berättar vad man gör och har på gång. Kungen kan också vara speciellt intresserad av en viss fråga, nyligen var det exempelvis finansoron som kungen engagerade sig i och då hade han ett informationsmöte med statsministern och finansministern


Så någon gång under Juni/Juli månad kan vi förvänta oss ett Kungligt bröllop vid storkyrkan i stockholm eller så blir det våren 2010, vad som gäller lär visa sig .ÄNTLIGEN säger jag för det är hon värd våran viktoria.Sen får vi se hur länge det drökker innan Madelene gifter sig med sin pojkvän.Varken hon eller prinsen får gifta sig före viktoria såGRATTIS VIKTORIA SÄGER JAG OCH LYCKA TILL !!


XOXO

              

          
Av Bitch - 23 februari 2009 22:41

som är till ända. nu är det bara att gå till sängs och hoppas att den här eländiga huvudvärken jag fick på eftermiddagen är borta tills imorgon


Håll tummarna


Godnatt alla


kram kram


//missy

Av Bitch - 23 februari 2009 20:21

                              


Jag och honeybun vart precis inbjuda på en inflyttningfest hos en kompis ( han är musikproducent ) i honeybuns stad. Det kommer att komma sjukt mkt folk och jag ser verkligen fram emot detta. Den är om nån vecka.Det va så länge man gjorde nått riktigt roligt så detta ska bara bli kul. Dom har köpt en ny lägenhet för sjukt mkt pengar hörde jag så det ska bli kul att se den,fast det va ett tag sedan dom flyttade in.. hur det va får ni höra sen =)


KUL =)

Av Bitch - 23 februari 2009 19:56
NYHETER

Richie blir tvåbarnsmamma

Nichole Richie och pojkvännen Joel Madden blev i januai 2008 föräldrar till en liten flicka.
Igår skrev den stolte pappan på sin och bandet Good Charlottes officiella hemsida att de väntar barn igen. Joel skriver att han är "glad att kunna berätta att Harlow ska bli storasyster". — Gud har verkligen välsignat min familj. Hoppas att ni alla har det lika bra som jag har det, berättar han i ett meddelande med rubriken "Bättre än att vinna en OSCAR!".
Efter en hektisk modevecka i New York reste Nichole Richie i fredags hem till Los Angeles med dottern Harlow (1 år) som under New York vistelsen mest varit på hotellet mad barnvakten. På flygplatsen fotades dock mamma och dotter tillsammans. Av inlägget på hemsidan framkommer dock inte när familjens nya tillskott kommer.

xoxo

             

Av Bitch - 23 februari 2009 19:18


 Eftersom det konstigt nog har varit dåligt deltagande i min gratis presentutdelning så förlänger jag erbjudandet tills Tisdag kl 20,00


Jag antar att det beror på att det redan är så många som nappat på gratisbio för det är ju verkligen kanon att vara med där. man får ju 75 poäng redan då man reggar sig =) sen dröjjer det inte länge förs man har sin egna 1a biobiljett. Inte dåligt

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se