Hacked.

Alla inlägg under februari 2009

Av Bitch - 23 februari 2009 13:03 Glöm inte bort att delta och få GRATIS present hemskickat


   Det gör du här

ANNONS
Av Bitch - 23 februari 2009 12:29


Nu va det ett tag sen jag hade mina intervjuer,men nu kör jag igång det igen och jag söker nya som vill bli intervjuad


denna veckan har jag intervjun med Eva's tri blogg


Hej Eva- då kör vi igång

 1 ) Vilket är ditt bästa träningstips för den otränade personen


Svar : Börja försiktigt. Och träna högst varannan dag. Annars är det lätt att man sluat träna precis när man kommit igång.


2.       2 ) Vad är det som gör att man utsätter sig för en triathlon?


Svar :Utsätta sig för?! Jag gör det för att jag tycker att det är kul!


3.        3 )  Vilken av grenarna i en Triathlon är roligast, och varför?

Svar : Simning, cykel och löpning.
Beror lite på, jag gillar cyklingen och löpningen bäst. Beroende på lite på vilken form jag är i de olika grenarna är de olika roliga. När det går fort och lätt är det alltid kul!
2.       4 ) Du har ju en imponerande pris/merit hylla,vilket pris är du mest stolt över ( ändra om något inte stämmer )

      2:a Tempo-SM 2007

    2:a Powerman Long distance Duathlon World Championship 2007

      Lidingöloppet 2.07.41

     2:a VM vintertriathlon 2006
2:a EM vintertriathlon 2007

.          1:a Duathlon-SM 2003, 2004, 2005, 2006
1:a Triathlon-SM Långdistans 2004 (banrekord), 2006 (svenskt rekord 9.21.13)
1:a Triathlon-SM, sprint, 2006

      Duathlon-VM, 2006
6:a Ironman Sydafrika, 2007

           3:a Tempo-SM cykel 2006

     5:a Lidingöloppet, 30 km, 2006Svar : Mest stolt över?!, men jag tror att det är mitt SM-brons och silver i tempocykel där hela den svenska cykeleliten varit på plats. Tror aldrig jag varit sä glad och nöjd som när jag tog SM-bronset i tempo 2006 och fick gå upp på prispallen med Susanne Ljungskog (hon vann). Var också överrsakd av att jag kom trea!5.vad ser du mest fram emot under 2009 ?


Svar : Tävlinsväg är det Tempo-SM och Powerman-VM i dutahlon. Annars är det att vi köpt ett nytt hus som vi kommer att flytta in i maj. Det ska bli roligt!Det va jätteroligt att få göra denna intervjun med dig och jag tackar så mkt för det. Jag antar att Eva inte har några problem med att bära bikini på sommaren ;) . Själv behöver jag träna bort lite trivselkilon ;) hihi


xoxo

       ANNONS
Av Bitch - 23 februari 2009 08:52

Idag när jag vaknade och kikade ut så fick jag en knäpp, kände bara att - nää om man inte skulle ta en promenad.så kl 7,50 gick jag en promenad *s* jojo missy börjar känna vårvibbarna tror jag, men en sisådär ½ meter snö runtomkring haha.Men det va så ljuust och skönt ute,det är inte så kallt nämligen.Skönt va det iaf.

Det skulle inte vara så dumt om man lyckades tona kroppen lite för jag känner mig lite onödigt tung,bara några kilon skulle göra skillnad.


En god kopp te tog jag då jag kom in, citronte fick det blir idag- jättegott och en banan. Panduro har rea och jag gjorde en liten beställning med lite hobbysaker, man får passa på när sånt är billigt eftersom sånna saker är så sjukt dyrt annars.Periodvis får jag ju mina ryck och ska pyssla *L*


Glöm inte att det fortfarande finns chans att vara med i en utlottning av en present. kika i kategorin * tävlingar*Godförmiddag på er


xoxo

         

Av Bitch - 22 februari 2009 21:57

Nu är det slutbloggat för mig för den här dagen iaf. Jag ska lägga mig snart och läsa lite innan det är dags att stänga dom blå.


Ni är välkommna att delta i min present utlottning jag tidigare satt ut idag, ända till kl 23,00 imorgon Måndag


Godnatt


// missy


Av Bitch - 22 februari 2009 18:03

Av Bitch - 22 februari 2009 13:28

 


Idag känner jag mig extra givmild, det är inte ALLTID jag känner mig på detta humöret så passa på ;) detta gäller ENDAST till måndag kväll !!


Lyssna här :

Dom 3 ( tre ) Första som reggar sig och skriver i mitt kommentarsfält här i min blogg FÅR en hemlig present gratis utav mig , det kan tex vara make up, scampoo osv-spännande va

OSB : ENDAST denna länken blir godkänd

( om inte länken fungerar, kopiera och klistra in denna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=77548 )


Ni andra som reggar sig kommer jag att LOTTA UT en present till

hur går ni då tillväga ? Det är lätt


1) Regga er genom länken ovan ( endast denna länken fungerar )

2) lämna en kommentar under detta inlägg där ni berättar eran nick på Gratisbio+ eran blogg eller e-mail adress


För att sedan göra det ÄNNU mera spännande ( och lönsamt ) så kommer jag lite senare att göra en NY tävling BARA för er som reggat er hos mig och om ni är AKTIVA . dvs börjat samla poäng då har ni TVÅ lotter i utlottningen- hur bra låter inte det ??

Ni har till kl 23,00 på er till måndag kväll

Ps jag kommer att kolla ALLA som reggar sig så inget fusk-


Vinsterna kommer att skickas ut efter 6 dagar så ingen kan regga sig och sen ta bort sig igen ( ajja bajja inget fusk ) ;)


Jag kan säga att jag ALDRIG ångrat att jag gick med i gratisbio =) och det kommer inte du att göra heller

Lycka till

xoxo


Av Bitch - 22 februari 2009 13:24

Sjukt mkt hos mig nu och jag har så mkt snö på mitt altantak så det finns risk för altantaks ras :-o. men vad ska man göra ? inte 17 orkar jag skotta undan det själv och utanför altanen har vi snart ½ meter snö typ- ja jo jättemkt är det iaf.


Jag har inte haft så brottom in i bloggen idag som synes, men söndagar brukar vara latdagar hos er läsare med, det brukar nämligen inte vara nån jättefart med besökare då *L*


men håll utkik aaaalldeles snart för jag ska lotta ut saker GRATIS :-D


Hug

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se