Hacked.

Alla inlägg under februari 2009

Av Bitch - 18 februari 2009 18:43


ANNONS
Av Bitch - 18 februari 2009 17:33

Tjena tjena hallo bloggen

jag har haft en rätt ok eftermiddag med en massa att göra, städning & putsning samt ikeabesök =)


Denna veckan går Let's dance in i det Asiatiska tecknet-Vad spännande =)

Dags för sju starkt asieninfluerade danser. Foto: Scanpix/TV4


Magnus Samuelsson och Annika Sjöö

Dans: Quickstep
Musik: Tokyo - DannyMorgan Alling och Helena Fransson

Dans: Rumba
Musik: Glory of Love - Peter Cetera

Elisabet Höglund och Tobias Karlsson

Dans: Quickstep
Musik: One night in Bangkok - Chess


Laila Bagge och Tobias Wallin

Dans: Rumba
Musik: China girl - David BowieNiclas Wahlgren och Jeanette Carlsson

Dans: Quickstep
Musik: Kung Fu fighting - Carl Douglas


George Scott och Maria Karlsson

Dans: Rumba
Musik: Tokyo jag tänker på dig - Carola


Carl Jan Granqvist och Maria Lindberg

Dans: Quickstep
Musik: Big in Japan - Alphaville


Hoppas mina favoriter ( även om det finns andra bra ) Laila och Morgan går vidare samt att dommarna är lite snällare mog Laila denna veckan


xoxo

            


ANNONS
Av Bitch - 18 februari 2009 13:28
NYHETER

Cameron Diaz ska gifta sig

Cameron Diaz och pojkvännen uppges enligt källor planera ett "stort, vitt bröllop" i England! Någonstans på den engelska landsbygden uppges vara deras destination för bröllopet. – De tittar på stora lantgårdar som har ett litet kapell på dess mark, säger en källa enligt nyhetsbyrån Bang. Diaz har dejtat den brittiske modellen Paul Sculfor i nio månader. Nu menar källor att hon är sugen på att gifta sig och skaffa barn så fort som möjligt. Enligt nyhetsbyrån Bang söker de med ljus och lykta efter bröllopslokal. – De vill ha en stor fest. De vill gifta sig i Storbritannien, men kommer att fortsätta bo i Los Angeles, säger källan. Diaz ska också redan ha pratat med Karl Lagerfeld om att han ska designa en Chanel-klänning speciellt till bröllopet. – Paul och Cameron är så lyckliga tillsammans och har pratat om att gifta sig i sommar eller tidigt i höst och sen ha barn direkt. Det är verkligen på riktigt den här gången och de är helt galna i varandra.

BÄST JUST NU

 skaffa ny partylook på dina ögon till helgen för 0 kr

här

xoxo

         

Av Bitch - 18 februari 2009 11:15


Ibland känner man att man spenderar alldeles FÖR mkt tid vid datorn


Från Wikepedia, (med viss modifiering av fröken missy)

Att vara beroende av något är att inte kunna sluta med det. Vanligt är att man är beroende av en viss substans, till exempel alkohol, då ofta Vitt vin eller färgglada drinkar som intas i allt för stora mängder och slutar på ett skämmig sätt. Det vanliga är att den beroende har dansat på ett larvigt (vulgärt)sätt som har skapat men för både de som har sett och den beroende, vilket kallas fylleism. choklad och halv blodiga biffar ( med tillbehöver ) är även detta förekommande i beroendefamiljen. Även chokladfingrar ( kakor ) är beroendeframkallande. Så ni vet.

Man kan även vara beroende av att utföra vissa handlingar. En sentida trend är att se många vardagliga företeelser som potentiellt beroendeframkallande. Detta inkluderar bloggande, värdelös TV, och Internet. En typ av beroende som är så vanlig och skadlig att den anses vara en psykiatrisk diagnos är hemnetkoma, traderaberoende och bloggberoende.

Nära anhöriga till beroende lider också av beroendet. Att tvångsmässigt försöka hålla den man ligger med den bloggberoende, borta från sin egen blogg och alla andra bloggar, kallas för att vara medberoende.


Jag spelar lotto varje lördag med


have a nice day


xoxo

   


Av Bitch - 18 februari 2009 10:26


Man skulle kunna tro att det är honeybun det där

ha ha ha


HA HA HAAv Bitch - 18 februari 2009 09:53

Godförmiddag bloggen !


Här va det minsann 9 minusgrader idag då man vaknade ( vilket va ett tag sedan ) men det är inte riktigt klart på himlen,men verkar bli en ok dag iaf.


Läste att madonna  

Biljetterna till den första utannonserade konserten den 9 augusti såldes slut på mindre än fyra timmar, men dagens biljettförsäljning tog något längre tid. Efter 6 timmar och 45 minuter var samtliga 56 000 biljetter slut.

Men denna gången var biljettförsäljningen befriad från tekniska problem, något som drabbade Bruce Springsteens biljettsläpp härom veckan.

Herrejösses vad folk har väntat att få se henne här i Sverige. jag är ju inte en av madonna fansen, trots att jag skriver om henne . Klart att hon har en och anna låt som är bra. men köa för biljetter och sånna saker för att se henne , nja nää.men klart STOR stjärna är hon ju


Hur är det med dig ?? ska du se madonna ?xoxo

         

Av Bitch - 17 februari 2009 21:17


 Stackars honeybun ligger sjuk i troligtvis influensan,från att vara helt pigg ena dan till hög feber nästa.Konstigt hur en del sjukdommar slår till snabbt. Han som nyss vart förkyld.


Näää jag längtar faktiskt till våren och sommaren nu så det får bli slut på dessa eviga förkylningar osv.. eller vad säger ni ?

Sen är det ju faktikst inte så jäkla dumt med värme och sol heller ;)


J Jag hoppas jag får tag på en söt valp till våren. Jag tror det blir lättare att sköta en sån då, få den rumsren osv, menar börja man se att det är på väg att bli en olycka så upp med dörren och UT *L*


Är det kanske nån läsare här som har en tik som snart får valpar ??  

släng in ett mail eller kommentar till mig och berätta vad det är för ras, kanske jag köper en valp av just dig ,Gärna blandras men  inte en hund över 6000 kr


xoxo

       

Av Bitch - 17 februari 2009 18:05

  
 NYHETER

 Katy Perrys romans med Benji Madden"I kissed a girl"-sångerskan firade Alla hjärtans dag med Paris Hiltons expojkvän. Tidigare har nykomlingen Katy Perry berättat att hon fattat ett beslut att gå i celibat under hela året. På alla hjärtans dag visade sig det vara ett skämt. Efter hennes Valentines-show på Hard Rock Hotel festade sångerskan loss på en nattklubb, där hon sågs hänga ganska intimt med rockstjärnan Benji Madden som är Paris Hiltons gamla pojkvän . Tidigare under kvällen ska Perry ha pratat om "den skräckfyllda Alla hjärtans dag", men hon verkade ändra uppfattning om framåt nattkröken. Katy Perry och Benji Madden sågs mysa med varandra, och ett ögonvittne säger att det fanns "en klar kemi" mellan paret. Madden, som var i stan för att spela skivor, dansade för Perry under ett antal låtar, annars höll de mest händerna på varandras ben, skriver People.


BÄST JUST NU

                                                  
                                                  
                                  

Victoria's Secret

flirty black dress på rea 
xoxo

    

           

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se