Hacked.

Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Dagens G & f- -jennifer stal 50000 diamanter

Av Bitch - 5 mars 2009 10:39

                    NYHETER


                 Jennifer stal 50 000 i diamanter

Sångerskan och mamman Jennifer Lopez fick nyligen låna diamanter av den välkände juveleraren Robert Mouawad. Ädelstenarna var värda 50 000 dollar och skulle bäras på en exklusiv kändisfest på Beverly Hills. Nästkommande dag skulle diamanterna lämnas tillbaka, men uppenbarligen tyngde stenarna så skönt på Jennifer Lopez att hon valde att behålla dem. – Vi fick ett samtal från hennes manager som berättade för oss att Jennifer skulle behålla stenarna. För Mr. Mouawads del kan Jennifer få vad hon vill, men ett sådant krav var ändå förmätet, säger en källa enligt Perez Hilton. Jennifer Lopez själv förnekar uppgifterna. Hon "krävde" inte att få behålla diamanterna. Hon trodde bara att de var ersättning för att hon hade haft på sig dem!

Hello fashion diva

xoxo

            


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se