Hacked.

Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

Idag och igår

Av Bitch - 8 mars 2009 20:08

Nu har man piggnat till så man orkar blogga igen ,phuu back to normal igen ha ha .Tur att man inte festar så ofta ;)
 och man undrar ju .HUR 17 orkar jag parta som jag gjorde förr, jag fattar inte det.Men när man va yngre så livet en enda stor fest typ till vuxenlivet hits you hard så att säga för det gör det förr eller senare.

Det började med att jag fick dessa vackra  av honeybuns bror för att det är kvinnodagen idag. DET tyckte jag va supergulligt. Asså hans bror han ska ha BERÖMM tycker jag för att han har kämpat med vikten och tränat bort säkerligen 30 kg och sen han opererade  ögonen och inte längre har brillior så är han så fin, en helt annat kille =)


Nu ska honeybun bli lika fin ( you go boy ;) ) .-.- jag tror på dig hjärtat


Anyhow, jag har haft en bra dag ändå under omständigheterna och åt en jättegod middag på

 A Hereford Beefstouw


Jag åt en supergod köttbit

och glass med varm chokladsås till efterrätt.Tänkte visa en bild från igår,mer kommer senare


 Suddig bild från deras kök då alla åt nattamat

Tjing tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se