Hacked.

Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Strålande solskenssöndag

Av Bitch - 15 mars 2009 09:41

Här hos mig skiner solen just nu och det är fantastikst fint väder. Idag blir det alla gånger en promenad =).Himlen är blå, åhh vad man blir GLAD av sånt här väder helt enkelt. Eller vad säger ni ?


Jag sitter här med en kopp Te o ch har precis ätit en god macka.Jag hade föressten lyckas förvirra lite med min inneboende *s* trodde det va idag besöker skulle komma meeen det va ju inte förs på Onsdag. Och på Torsdag drar jag iväg på Tur mässan .

Det är för er som inte vet en jättestor turistmässa med både en sverige del och utomlands del men MASSOR av montrar. Det är defenetivt gåvänliga skor som krävs för att orka knata en hel dag där inne. Jag åkte inom Branchen förut då jag jobbade på Resebyrå, det va verkligen skoj.

En del länder som kommer och ställer ut kan Tex ha med sig egen sand så det blir naturtrogen.Rikigt häftiga montrar =). Förra året tror jag det va runt 1200 utställare.Inte dåligt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se