Hacked.

Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Dagens G & f- Robinsson 2009 1a skräckbilden

Av Bitch - 20 mars 2009 10:33

                     


NYHETER

 Skräckbilden från årets "Robinson"

Här är första riktiga skräckbilden inifrån lägret i "Robinson 2009". Det skulle bli tuffare i år äntidigare, och vad bilden visar blev det också verklighet. Deltagarna levde under krigsliknande förhållanden och flera av dem var stundtals så borta att de inte orkade resa på sig: - Hungern gjorde att man inte orkade nånting. Man var så hungrig att allt gjorde ont, säger Erik Rydberg, till Expressen. Flera deltagare drabbades av vätskebrist och flera fick svåra skärsår i fötterna. En deltagare mådde så dåligt att en svensk läkare som fanns med under inspelningarna fick ge vård. Deltagarna hade redan från start mycket svårt att hitta mat, och flera levde därför på palmblad - vilket gav dem illamående och diarréer. Svälten var enligt de flesta deltagarna det värsta, de kunde gå flera dagar med magknip och konstant hunger. I morgon är det premiär för "Robinson 2009" på TV4.


xoxo

          

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se