Hacked.

Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

Hm vårmode

Av Bitch - 25 mars 2009 18:18


 Idag tog jag en jätteskön promenad med en vän i vårsolen- det va sånt himla skönt väder och man blir så glad. Efter det skulle kompisen åka och träna och jobba så jag tog och åkte till ett köpcenter utanför stan.


Där finns dom flesta butiker så det blev att man gick runt och bara insöp vårmodet och alla fina pastellfärger. också något man blir så glad av.

 Jätteskön topp från Hm

Vill ni ha en utav alla dessa vårtoppar som finns i butiken så får ni skynda er.Väldigt dåligt med storlekar kvar.Jag hittade iaf EN i min stl *L* Är den inte bara så underbart vacker & läcker denna klänning .Den kommer ifrån stylebystars och jag har INTE köpt den ännu,men skulle bra gärna vilja ha den .Emma skulle vara grymt snygg i denna tror jag =)

                


Finns i vitt ochså och kommer från HM catalog för 249 bagis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se