Hacked.

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Dagens G& F-Rhianna

Av Bitch - 27 mars 2009 11:06


                    
                              NYHETER

                           

                                  Rihannas pistolbudskap till Chris

      Sångerskan Rihanna har setts ute på husjakt - utan Chris Brown. Hon har också varit ute och festat ett flertal gånger - utan Chris Brown. Och hon har myst med Wilmer Valderrama, också det utan Chris Brown. Så det är ganska förståeligt att spekulationerna är många. Har Rihanna äntligen dumpat Chris Brown? Allt tyder på det. När nu stjärnan repat sig, åtminstone fysiskt, från misshandeln har hon gått och funnit sin inre styrka med lite yttre tatueringar. Rihanna har tatuerat liten men tydlig pistol precis under armhålan. Egentligen ville hon ha två stycken vid varje nyckelben men med tanke på sina modellkontrakt med bla. Cover Girl och alla de omslag och bilder hon måste ställa upp på, var det inte värt att tatuera på så synliga ställen. Nu ställer sig många frågan om det hela inte är ett budskap till Chris Brown. Rör du mig igen så...

xoxo

                 missy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se