Hacked.

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Vill göra sommafint NU

Av Bitch - 29 mars 2009 19:48

Åhh va det pirrar att få börja fixa ute på altanen. Få ta fram sommarmöblerna och börja påta i landet och bara göra fiint. Vill vill vill.


Varför måste det vara så länge kvar ? trots att vi nu har sommatid *suck* otålig och vill börja nu.Och för att inte prata om alla GRILLFESTER.

Jag bara älskar att ha stora grillfester på sommaren. Åh tänk ljumma sommarkvällar, ljuv musik ( i mitt fall pop/rock på HÖG volum *s* ) en najs drink och gilla med goda vänner. Ljusa sommanätter, det är grejjer det *L*


Fler än jag som längtar ??

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

31 mars 2009 00:13

Jag längtar efter sommaren och grillen. Men inte efter fester. Men det jag längtar efter allra mest är agilitybanan ute. Då kan man åka och träna precis när man får lust till det. Jag skulle kunna träna agility varje dag, men vi får väl se hur det blir med värmen i sommar.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se