Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

It's Monday again

Av Bitch - 30 mars 2009 07:14

                                               

 Godmorgon people !


 Det är ljust ute och solen börjar kika fram över hustaken =)


Alltså.. Jag sitter här och slösurfar,tittar runt på allt och ingenting. Halkar in på diverse bloggar. Både de man känner och de man inte känner. Det som slår mig är att många yngre (ja äldre också) bloggar om sina liv.Det är ju absolut inget fel i det ( och jag gör det själv ) men jag stör mig lite på när jag läser HUR de skriver.

Man kan ju liksom inte skriva PRECIS som man pratar eller?! Allt jag får ut av det blir ju en osammanhängande soppa. Nu är det ju inte direkt så att JAG SKA få ut nånting av det heller men iallafall...Ett exempel: Alltså ja ba skulle gå typ lixom till skolan FUCK!! skitläraren bara lixom är ju dum i huuuuvet typ! Alltså hajja ba lixom.Sen var jag å Nina lixom till stan ba. värsta grejen och där ba såg jag han åh ba typp sööööt!!!!

Sen skulle vi se värsta movien lixom men ja ba slagga på soffan å smsa värsta snyggingen så heeet lixom....Ja alltså jag fattar ingenting!? Märk väl att man gärna ska ta bort alla kommatecken och punkter också. och ABSOLUT inte stava JAG  utan ja ska det vara *s*.Helt obegripligt.

Nog för att bloggningen är ett sätt att utrycka sina känslor på och så men vafan? Och det finns som sagt många obegripliga skribenter i alla åldrar!


Jaja same same.. Det var ungefär vad jag störde mig på just nu. Skulle kunna tänka mig att denna dagen innehåller fler störda moment än vad jag pallar med just nu. 


Hittade en så jävla ful bild på zlatan och är bara tvungen att lägga upp   den, sån klockren bild :P ... Enjoy the picture! :)


          

 Han ser ju så jevla retaderd ut men en jävel på göra mål :-D

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

31 mars 2009 00:15

Ja, den där slangen eller vad man skall kalla det för är inte roligt i talad form ännu mindre i skriven. En annan sak jag retar mig på är när folk pratar och upprepar hela tiden ord som "alltså, vet du, typ,va". Finns säkert fler men nu kommer jag inte på dom, alltså *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se