Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

The Body shop

Av Bitch - 30 mars 2009 13:22

 Solen skiner och jag med den hihi. jag har vart på stan och shoppat lite till resan. Jag vill ju inte släpa med mig hur mkt som helst sådärför va jag till The body shop och köpte  strawberry duschgel +Strawberry Puree Body Lotion  i mindre förpackning. Guuud va det doftar GOTT om deras produkter altså. nästan så man vill käka upp det , men det blir ju lixom inte så bra det fniss.Dom ska få in mindre förpckningar av shampoo och balsam med så jag ska kika in om nån vecka igen.

 Nature's Minerals Blusher Brush  240 kr

Jag använder ju mineralmake up och nu va det dags för en ny borste och då valde jag body shops. Dom är dom absolut mjukaste borstar jag testat. Ifs så kostar dom en hel del .Dock så tycker jag inte det är så stor skillnad på foundationborsten och rougeborsten förutom priset då.

Att köpa make up borstar i äkta hår lönsar sig faktikst fast man inte tror det. Men man måste komma ihåg att vårda dom med, dvs tvätta dom då och då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se