Hacked.

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Dagens G& F-brangelina adopterar igen från Indien

Av Bitch - 30 mars 2009 13:38


                  


                               NYHETER

                          

                           Pitt och Jolie adopterar från Indien

Jahapp, då va det dags igen dårå för ytterligare ett barn.

Nu ser det ut som att de utökar barnaskaran, och att de 6 barnen nu ska bli 7. Enligt contactmusic.com vill Brad Pitt och Angelina Jolie vill adoptera från Indien. På Oscargalan undrade ”Slumdog millionaire”-stjärnan Azharuddin Mohammed Ismail varför Angelina Jolie inte hade adopterat ett barn från hans hemland, Indien, så fick han ett glädjande svar. – Jag ska avslöja en liten hemlighet för dig. Vi ska det snart, sa stjärnan enligt contactmusic.com. Enligt brittiska tidningen The Sunday Express har skådespelarparet visat intresse för Indien redan 2006. Då ska de ha besökt barnhemmet Priya Darshini. – De fyllde i alla papper men var tvungna att skjuta på adoptionen eftersom de var för upptagna, uppgav en källa till tidnignen.

xoxo

         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se