Hacked.

Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Diplom

Av Bitch - 31 mars 2009 19:46


YAY.. SÄGER DET IGEN YYAYY.. fick mitt diplooom hihi, så jag är glad för det men inte annars.

Nu ska ni få höra nått i mina ögon sorligt. När vi ska åka hem och jag åker med min pappa så lägger bilen av mitt när vi kör på 110 väg.Vi vet inte alls vad det är för fel men efter ett tag så stannar det en bil och frågar om vi behöver hjälp.


 Schysst tycker vi och får draghjälp i ca 3 mil och han drar oss till ett helskumt garage där bara ( ursäkta utrycket ) blattar hänger till. dom pratar sitt språk och joar och stimmar och kommer fram för att kolla vad det för fel på bilen. också schysst kan man tycka. MEN, dom börjar tjata * motor motor* och skakar på  huvet så pappa tror att motorn har skurit.


Jag å andra sidan som faktikst är LITE kunnig på det området säger till pappa att han ska ta bilen till en riktigt verkstad för det går att fixa. Men han blir trött på bilen som har krånglat från och till ett tag och SÄLJER bilen då jag gick ut för att ringa efter bogser hjälp. Dom tar altså sin chans att lura pappa att sälja bilen bakom min rygg. jag sa till pappa NEEEJ skriv inte på några papper och då killen försöker med att - jamen det kostar att lämna in en bil till skrot va. Svarar jag honom att MIG  kan ni inte lura med det där. dock säljer pappa bilen för 1000 KR. FATTA TUSEN SPÄNN


förstår ni vilken jäkla bra affär dom gjorde på pappas volvo.. FY FAN på ren svenska. mitt förstroende för utländska - Ja det försvinner mer och mer tyvärr.


Nu är jag dock skithungrig och har kyckling och pommes i ugnen + sås. MUMS filibabba *slickar mig om munnen*


Sen blir det Tv

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

31 mars 2009 20:44

Jösses, vilka typer.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lena

31 mars 2009 20:50

Ja sverige blir ju inte bättre av det ska tas sån hänsyn till dessa typer hela tiden. Det är ju *synd* om dom..
tröstkram

 
Annika

Annika

31 mars 2009 21:06

ofta han säljer den för 1000 kr :O

http://somannika.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bitch - 3 mars 2012 17:41


This blogger just got owned by Michael. Fniss! <3   ...

Av Bitch - 2 mars 2012 23:53

                                           Massage har nog de allra flesta varit på någon                                                                                                         Och nu känner jag - efter en tids ont-i rygge...

Av Bitch - 29 februari 2012 22:42


   Mannen's kalas ikväll blev så lyckat   Det känns så roligt när man har stått i köket så gott som hela dagen och fixat , att gästerna sedan tycker det är gott och blir glada. Även dom båda tårtorna blev bra och jag fick beröm för dom  .   M...

Av Bitch - 29 februari 2012 16:03


                                                                      Grattis grattis raring- Idag får du äntligen fylla år på RÄTT dag      Jag har gjort en tårta i form av en Wii handkontroll och jag håller på med en större tårta där det b...

Av Bitch - 28 februari 2012 08:42

 Japp nu är det dags att ta ännu en tur med min gamla vän ( nåja ) Sj                                                       Över 5 tim resa ska det bli . Håll tummarna att det går bra. Men solen skiner ju =)   Tjingeling ...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se