Hacked.

Alla inlägg under mars 2009

Av Bitch - 26 mars 2009 11:12

Basilikapasta
3 dl strimlade grönsaker tex; färsk lök, vitkål och morötter.
1 tsk olja.
1 grovhackad tomat.
6 hackade basilikablad.
1/2 grovhackad liten avokado.
Salt och pappar.
2 1/2 dl nykokt pasta.Fräs grönskaderna i olja. Blanda rör ner grovhackad tomat, hackade basilikablad, grovhackad avokado, salt och pappar. Vänd ner grönsaksröran i nykokt pasta. Servera.

Av Bitch - 26 mars 2009 10:21

Nästa vecka blir det till att ta sig till söderhamn,så nu får man åka uppåt för en gångs skull *L*. Men jag ska bara dit på en kurs över dagen så jag är hemma till kvällen igen. Nu ska jag däremot ut på en promenad i vårsolen

Sen äta en god lunch.


xoxo

        

Av Bitch - 25 mars 2009 21:13


Fy F*N va arg jag ÄR !!!


Nu är det andra dagen på rad som jag GLÖMMER att titta på ett program jag följer. Jag har så himla mkt i skallen hela tiden *suck*


Morrar och pyser ut igen

Av Bitch - 25 mars 2009 18:18


 Idag tog jag en jätteskön promenad med en vän i vårsolen- det va sånt himla skönt väder och man blir så glad. Efter det skulle kompisen åka och träna och jobba så jag tog och åkte till ett köpcenter utanför stan.


Där finns dom flesta butiker så det blev att man gick runt och bara insöp vårmodet och alla fina pastellfärger. också något man blir så glad av.

 Jätteskön topp från Hm

Vill ni ha en utav alla dessa vårtoppar som finns i butiken så får ni skynda er.Väldigt dåligt med storlekar kvar.Jag hittade iaf EN i min stl *L*



 Är den inte bara så underbart vacker & läcker denna klänning .Den kommer ifrån stylebystars och jag har INTE köpt den ännu,men skulle bra gärna vilja ha den .Emma skulle vara grymt snygg i denna tror jag =)

                


Finns i vitt ochså och kommer från HM catalog för 249 bagis

Av Bitch - 25 mars 2009 12:43

                  


  NYHETER

  

Kärlekslivet kan stoppa Madonnas adoption !


 50-åriga Madonnas planer på att adoptera ytterligare ett barn från Afrika kan komma att gå i kras. Anställda hos adoptionsbyrån i Malawi, som hon vill adoptera igenom, tycker nämligen inte om sångerskans romanser med 22-åriga modellen Jesus Luz och gifta baseballspelaren Alex Rodriguez som hon inlett sedan skilsmässan från exmaken Guy Ritchie. — Vår policy är att vi inte skickar våra barn till splittrade hem, säger tjänsteman på Malawis departement för kvinnor och barns välfärd till New York Daily News. — Madonnas förhållanden kan komma att påverka adoptionen av Mercy negativt. Nyheterna om att hon kopplats ihop med en annan kvinnas make och en ung man som inte ens är hälften så gammal som hon får oss att ifrågasätta hennes moral.

Ford förhandlar med Volvoköpare !


Ford har inlett förhandlingar med ett antal intressenter som vill köpa Volvo PV. Den informationen har i dag gått ut till de anställda.
Det finns fortfarande mycket knapphändig information om detta, men enligt uppgifter Missy tagit del av så har Volvo Personvagnars personal börjat informeras om att försäljningsprocessen gått in i en ny fas.
Nu pågår regelrätta diskussioner mellan ägaren Ford och spekulanterna.Hur detta går får vi veta inom snart framtid :



  xoxo     

          

Av Bitch - 25 mars 2009 12:39




                      

Det här måste väl ändå vara bland det fulaste som finns att köpa i butik just nu. Gina Tricots haremsbyxor är på gränsen till läskigare än trasiga jeans.

Av Bitch - 25 mars 2009 07:51

 Godmorgon !

Här är det klar himmel och solen skiner, ser så himla härligt ut enda tills man kliver ut och känner att det är 11 minusgrader ute *BURR*- fy f*n va kallt !

Jag vet inte hur länge denna kyla ska hålla i sig heller men jag hoppas den är kortvarig!


Toaletterna på centralstationen har utrustats med ett kodlås som den nödige kan öppna genom att skicka ett sms och få en svarskod. Kostnaden är samma som tidigare, det vill säga fem kronor.

 Smsa dig in på toa

Toaletterna på centralstationen har utrustats med ett kodlås som den nödige kan öppna genom att skicka ett sms och få en svarskod. Kostnaden är samma som tidigare, det vill säga fem kronor

 Behöver du gå på toaletten? Då måste du skicka ett sms först. I alla fall om du är på centralstationen i Gävle! snart försvinner alla kontanter helt skulle jag tro. Allt ska ske med antigen kortbetalning eller så Sms. men jag vet inte om det här är så bra. Alla kan ju inte detta med sms, som tex äldre.

Men det har vart mycket problem bland annat med nedskitade toaletter och sönderslagna myntboxar. Det här är ett försök att skapa en lugn och trivsam miljö tydligen. Vi får väl se hur väl det slår ut. då kommer säkert fler orter att få detta !

Av Bitch - 24 mars 2009 21:12

Tänkte bara att jag skulle blogga lite snabbt det sista för idag.

Det gick bra med myrorna iaf, anticimex va här och sprutade så nu får vi se om dom håller sig borta. Sånt där kan ta några dagar berättade tjejen som va här. På eftermiddagen har det varit fint väder och jag hoppas det håller i sig tills imorgon med.Honeybun är hemma från kursen i Alingås och det gick bra för honom där, dock va han väldigt trött.


Jag har börjat göra hans pappas födelsedags album idag med. Sånt där är så roligt att scrappa ihop ett litet album tycker jag och det är alltid nervöst innan man vet om dom tycker om det eller inte.Idag har jag förssten gjort 2 st kort till andra som fyller år med. Det är mycket sånt just nu, sen lugnar det ner sig ett tag. Till sommaren fyller min pappa år så då ska jag göra ett kort till honom med tänkte jag.


Nä nu får ni sova så gott


Hörs imorgon igen


kram

            Missy

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards