Hacked.

Alla inlägg under mars 2009

Av Bitch - 24 mars 2009 18:38


                       


 NYHETER

   

Katie Holmes lyxmakeover: 400 000 kronor

 Vad är hemligheten bakom Katie Holmes nya, fräscha look? En lyxmakeover för 400 000 kronor - på två dagar. Skådespelerskan Katie Holmes såg fräschare ut än på länge vid Tokyopremiären av maken Tom Cruises film "Valkyria". Många undrade vad som låg bakom hennes nya look, och svaret var en superdyr uppfräschning. Sammanlagt ska Katie Holmes under två dagar ha spenderat runt 400 000 kronor på sitt utseende, enligt In Touch och Daily Mail. Hon spenderade bland annat: Drygt 20 000kr på hårförlängning, drygt 80 000 kr på spabehandling, drygt 230 000 kr på att snygga till tänderna och ynka 10 000 på smink. Makeovern har inte bara gjort Hollywoodstjärnan snyggare. - Hon är lyckligare än hon varit på flera månader, säger en källa till In Touch.

xoxo

             

ANNONS
Av Bitch - 24 mars 2009 09:04

  

 En film jag gärna vill se nu är "Dumpa honom" SF Bio: Dumpa honom

med Jennifer Aniston, Drew barrymore, Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin mf .Filmen är lite över 2 tim i genren komedi/romantik och handlar om ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer som försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hittar den rätte.


Vi får se om jag kan gå på den i veckan . det skulle vara jätteroligt =)


Föressten på tal om den blivande prinsen så har jag en liiiten undran

ser ni nån skillnad  ? 

                  ****

 jag VISSTE att det va nått lurt *s*

ANNONS
Av Bitch - 24 mars 2009 08:34

Här VRÄKER det ner snö just nu- buhu- vill inte ha mera snö nu.Vill vill vill INTE.Dock så tror jag att detta inte ska hålla i sig speciellt länge. Men idag fick man minsann skotta och det enda som är bra med det är att jag fick motion *s* för det behövs.Vintern har inte gett upp ännu.Snyggingen Ashton Kutcher har tagit ett foto på hustrun Demi Moores rumpa i smyg och publicerat det på nätet.  Paret på Turks- och Caicosöarna i helgen ( å varför blev inte jag bjuden fniss ) för att närvara vid Demis exmake Bruce Willis bröllop. Och Ashton firade bröllopsyran med att föreviga Demis bikinirumpa på sitt Twitter-konto.                      

                                   Ashton la upp Demis rumpa på nätet

— Jag tittar på medan min fru stryker min kostym, klädd i bikini. Jag älskar Gud! Det är inte jag som har bikini på mig, det är hon. Det är det som gör det så underbart, skriver han.

 Ashton blev lite skraj över vad ”Ghost”-stjärnan ska tycka om hans busiga upptåg:  — Shhh, berätta inte för frugan.

Av Bitch - 23 mars 2009 21:56

Snacka om lång dag och som vanligt då jag har åkt x2000 så blir jag alldeles konstig i kroppen efteråt.Dock många som blir det så jag är långt ifrån ensam.

Min inneboende har tittat på en lägenhet idag som det blev ett JA på, så den 1a juni blir jag ensam igen.Helt ok, fast å andra sidan så kanske man har vant sig med att ha någon bo där med en, fniss. men jag är ju så sällan hemma så iofs. Tycker det är bra att NÅN bor där iaf *s*

Ikväll har jag snyggat upp hemma med lite meningar på väggarna. ord typ- det är ju så poppis numera och - Tja snyggt blir det ju.


Har valt ett traditionsrikt datum. 

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gifter sig lördagen den 19 juni nästa år.

Även nuvarande kung Carl XVI Gustaf gifte sig med blivande drottning Silvia den 19 juni, 1976. Kronprins Oskar, senare kung Oscar I, gifte sig med Josefina av Leuchtenberg den 19 juni, 1823. Kronprins Karl, senare kung Karl XV, gifte sig med Lovisa av Nederländerna den 19 juni, 1850.


Så jag antar att även om Prinsessas VELAT haft ett annat datum så va det inte på tal om det- som sagt inte lätt alla gånger att vara prinsessa.


Kungliga bröllop hålls nästan alltid på lördagar, och firandet varar i tre dagar. Det hela kommer att börja på torsdagen den 17 juni. Då kommer festligheter att gå av stapeln för yngre medlemmarna av världens kungafamiljer och deras vänner.

Fredagen den 18 juni kommer att präglas av en gala med riksdagen och regeringen som värdar. Där kommer kända artister att uppträda, säger Hurtig.

– Jag tror att det blir i Stockholms stadshus.

Lördagen kommer självklart att präglas av själva vigseln, som Hurtig tror går av stapeln klockan 15.00 eller 16.00 Storkyrkan tar 1 100–1 200 besökare. Längst fram vid sidan av altaret kommer kungafamiljen att sitta.


 

Som sagt, nu säger jag godnatt och återkommer imorgon.xoxo

      

Av Bitch - 23 mars 2009 17:04


MING SHU från Yves rocher NYVARA MING SHU parfymerad duschgelé från Yves Rochersamt


beige sockar från Lindex blev det idag. ming shu beställde jag från nätet och fick hem den idag. Jag älskar verkligen den doften för den är en utav dom få jag kan ha då jag har blitt känslig mot starka dofter.


Subway hem

  sallad och   Tog jag hem idag- asså dom kakorna = himmelriket. dom är så SJUKT goda och har ni inte provat dom så bara MÅSTE ni- och hör sen ;) *s*. Min systerdotter älskar subway och när vi va i England så uppsökte hon en sådan- själv har jag aldrig testat deras mat faktikst- först idag då *L*


Hur är det med er andra- är subway en favorit och vad är bäst med dom ? Låt höra

Av Bitch - 23 mars 2009 16:33

Ja nu är jag framme,MEN vart fan tog våren vägen ?? :-o här är det ju skitväder- det snöar och det är vitt överallt och isbjörnar springer på gatorna och slåss om utrymmet med ett gäng pingvinger *s*

Närå- så illa är det inte men nästan *s*


Drar ut besticklåda och möts av ett gäng myror- asså FAN va äckliga dom är !

men imorgon kan dom små svarta marodörena kiss this home goodbye för då kommer Anticimex- so bye bye anties *s*

Hm undrar om anticimex kan ta bort annat ohyra med- tex grannar som är mera nyfikna än som är bra för dom *s* men sån jäkla tur har man väl inte *L*


I lördags gifte sig sångfågeln Natasha Bedingfield  med sin Matthew Robinson .Bruden bar en vacker klänning designad av Vera Wang, och även brudgummen var stiligt klädd i en svart kostym.


Vackert utomhus bröllop.

skådespelaren Bruce Willis som växlade ringar i lördags han med !

Av Bitch - 23 mars 2009 12:44

Just varit med om det tråkigaste resan på länge. Nästan ingen att prata med eller ngt att göra, bara sitta där och stirra och springa till bistron och hämta kaffe *L*. Har nu ett kort stopp och ska snart åka vidare.


Våren har kommit ca 45 min från gbg, sen kom snön. men den kommer ju sakta att vandra uppåt i landet nu och det är såå välkommet.


Hoppas ni har det bra ?


xoxo

          

Av Bitch - 23 mars 2009 07:20

Godmorgon !

Här vaknar man till strålande sol- verkligen härligt !

Igår kväll va det nästan storm här, det blåste så kraftigt ibland så fönsterrutorna skakade. Ja nu är det då dags att bege sig ner mot tåget igen då och ta sig en liten tripp. Jag är ju sj prio medlem och nu har jag åkt så mkt tåg så jag har gått upp i nivån och blitt grå medlem. Det finns ju 3 nivåer- vit- grå- svart. I det gråa så får man Bla gratis kaffe & te så mkt man vill och magen pallar *s*.Snart är man nog uppe i det svarta med och då får man nya förmåner.Men sj har blitt rik på mig kan jag säga, jag har ju åkt tåg med jämna mellanrum dom senaste 8 åren.


Honeybun ska på någon facklig grej ikväll efter jobbet och kommer att åka till Alingsås, det blir att han sover där en natt på Hotellet.

Nej nu måste jag fixa en kopp te och äta en macka för snart ska vi åka.

Jag har lite tid över på tågstationen sen så får se om jag bloggar ngt då.


xoxo

      

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

Följ bloggen

Följ Hacked. med Blogkeen
Följ Hacked. med Bloglovin'

RSS

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se