Hacked.

Alla inlägg under mars 2009

Av Bitch - 20 mars 2009 10:33

                     


NYHETER

 Skräckbilden från årets "Robinson"

Här är första riktiga skräckbilden inifrån lägret i "Robinson 2009". Det skulle bli tuffare i år äntidigare, och vad bilden visar blev det också verklighet. Deltagarna levde under krigsliknande förhållanden och flera av dem var stundtals så borta att de inte orkade resa på sig: - Hungern gjorde att man inte orkade nånting. Man var så hungrig att allt gjorde ont, säger Erik Rydberg, till Expressen. Flera deltagare drabbades av vätskebrist och flera fick svåra skärsår i fötterna. En deltagare mådde så dåligt att en svensk läkare som fanns med under inspelningarna fick ge vård. Deltagarna hade redan från start mycket svårt att hitta mat, och flera levde därför på palmblad - vilket gav dem illamående och diarréer. Svälten var enligt de flesta deltagarna det värsta, de kunde gå flera dagar med magknip och konstant hunger. I morgon är det premiär för "Robinson 2009" på TV4.


xoxo

          

Av Bitch - 20 mars 2009 09:21



Teknikens under!!!

En bonde står och passar en stor flock får som betar på fjället när plötsligt en splitter ny BMW stannar till på vägen nedanför. En kille i Armani-kostym, Gucci-skor, Ray Ban-solglasögon och en YSL-slips sticker ut huvudet ur bilen och ropar till bonden:

- Om jag kan räkna ut hur många får du har på betet, kan jag ta med mig ett av fåren då?
Bonden tittar på killen och den spridda flocken får och säger:

- Det är okej för mig!

Killen kör fram sin BMW till bonden och tar fram en Dell Notebook som han lägger på motorhuven. Med hjälp av Nokias senaste 3G-telefon kopplar han upp
sig mot NASA. Han kontaktar ett GPS-satellitnavigationssystem, hämtar den exakta positionen och matar in den i en annan satellit som skannar betesområdet med en ultrahögupplösningskamera.

Så öppnar han den digitala bilden i Adobe Photoshop och exporterar den till en annat ställe på internet:

"image processing facility" i Hamburg. Inom några sekunder får han ett e-postsvar i retur i sin Palm Pilote, där det står: "picture processed and data stored".

Så loggar in på en MS-SQL databas via ODBC och kopplar upp ett Excel-dokument med flera avancerade formler.

När detta är gjort kör han all data genom e-posten till Xircom och på ett ögonblick får han respons.

Avslutningsvis skriver han ut en 150 sidors fyrfärgsrapport på sin Miniaty-Hitech-HP Color Laser Jet, kastar ett öga på sista sidan och
säger till bonden:

- Hm... Du har exakt 1586 djur.

- Det stämmer, säger bonden, så du kan ta med ett av fåren.

Bonden tittar på när killen går runt för att välja ut ett av fåren, som han därefter jobbar mycket hårt med att få ner i bagageluckan på sin helt nya bil.
Då säger bonden:
- Du, om jag kan säga exakt vad du jobbar med, kan jag få tillbaka fåret då?

Killen tänker en stund, men går med på det.
- Jo, du är konsult, säger bonden.

- Det stämmer! säger killen förvånat, hur kunde
du veta det?

- Det var inga problem, säger bonden. Du kom hit utan att någon bett dig, tog betalt för att berätta något som jag redan visste och

dessutom har du ingen aning om hur den här branschen fungerar. Så var nu snäll och öppna bagageluckan och
lämna tillbaka min hund!

Av Bitch - 20 mars 2009 07:31

              

                   Vem har konstruerat vårt moderna kvinnoideal??


                                 


Helst ska man vara blond, stora klara ögon, liten rak näsa, opererade ifyllda läppar (helst som lite Kalle Anka liknande), mungiporna uppskurna en bit så att man alltid ser glad ut.Hakan lite påbyggd,

 INGEN DUBBELHAKA FÖR GUDS SKULL!!!

 Brösten i E -EE kupa ( kanske lite litet ändå),Helst 1,70-1,80 lång o väga ca 45-50kg....Inte en celluit, inte en valk allt slätt och fint!!       

                    


Och ABSOLUT INTE!!! Ett endaste hårstrå någonstans!!!

Stackars våra unga flickor som måste försöka uppnå detta!!!

Det är ju vår och den förra generationen som har kommit på detta och bara spär på det mer o mer...Och vad gör vi ÅT det ?? Förstår dem inte att dom duger SOM DOM ÄR !! Det är det vi måste förmedla mera.


Det här idealet är ju inte många som uppnår på normal väg, ändå är det den här bilden vi ser i media hela tiden.Tyvärr förstår inte alla unga tjejer att bildernai ALLA modemagasin är hårt redigerat-armar-ben- midja tänder -ögon - ja ALLT är fixat genom datorn innan en bild trycks i en tidning !


Fråga killar i 18 -20 års åldern vad de tycker om könshår Tex ?? -

" Fy vad äckligt säger de*

tjejer börjar raka sig i  13 års åldern, ändå är det ju vårt normala skydd, det växer ju inte hår där bara för att...Sedan är ungdomsmottagningarna fulla med ungdomar med svamp och alla möjliga åkommor som faktikst kan vara svåra att komma till bukt med.

Hur ska våra unga tjejer klara av all den press som sätts på dem;och samma sak, hur ska förväntningarna för våra unga killar kunna uppnås...????


Alla unga killar vet exakt hur en tjej ska se ut, hur puppan ska se ut osv. de har de ju sett på bild och på film....alla vet ju hur det ska se ut!!!Men alla ser ju inte lika dan ut.... vad händer då??

Och vad händer hos dem som inte ser ut som amerikanska porrstjärnor när de klär av sig??


Förr räckte det att killarna tog en postorderkatalog o tittade i...och när dom väl fick ner handen innanför kjolen på en tjej, spelade det ingen roll hur hon såg ut, det var spännande ändå.Vad är spännande nu??


Vi blir pumpade med silikonbröst, rakade släta kvinnokön utan skavanker, mm. 14-15 åringar BLEKER sina tänderoch alla TROR att det är så det ska se ut.I den ålder man är nu vet man ju att det är så mycket annat som spelar in, men visst blir man påverkad och vad blir då inte våra småtjejer??


Lika kan en tjej tro att om hon säger NEJ till en kille kan hon bli klassad som töntig etc. Men jag skulle vilja säga att det är GIRLPOWER att stå upp för sig själv och INTE göra ngt man inte vill.


Lika dant med alkohol- man MÅSTE inte hälla i sig mängder med den spriten som innehåller högs alkoholhalt varje helg för att vara cool-Era organ ska hålla hela livet! Man KAN ha roligt ändå. JAG LOVAR


Trevlig helg  ;)


xoxo             

Av Bitch - 19 mars 2009 19:36

Det vart en god middag då jag kom fram.Vi bestämmde oss för att det fick bli kina idag och det va helt okej.Vi hade sån trevlig och omtänksam tjej som servera oss, väldigt måna att vi va nöjda och glada.och det va vi.Kina mat är inte så dyrt heller så det passar ju alla plånböcker egentligen.


Nu blir det inte så mycket mera aktivitet idag. Jag mår inte sådär jättebra idag nämligen, utan det är vila som gäller. Jag får blogga destomera imorgon istället.Hoppas ni alla haft en bra dag.


Huggs & kisses


xoxo

          

  

Av Bitch - 19 mars 2009 12:42

Ja n är det snabba ryck som gäller i sthlm istället *s*. men vet ni vad just i denna stund , bredvid mig sitter en Tv kändis och surafr på datorn bredvid. Men som vanligt kan man inte riktigt sätta foten på VART detär man känner igen personen . Men jag tror han heter Fredik belfrag elelr ngt nått *s* sporten månne ??


Ja jag rusa vidare och äta lite lunch. Vi hörs lite senare


HUG


xoxo


  /missy

Av Bitch - 19 mars 2009 10:19

Hej hej


Nu är det snabba ryck så jag får blogga bara en snabbis. lessen för det .

jag har min virriga inneboende här *s* men sånt kan vara lite roligt och man får många skratt. Jag ska nu åka med tåget men ska försöka göra en längre inlägg lite senare


Vi har toppen väder här idag med sol.härligt .


cu later


HUG

Av Bitch - 18 mars 2009 23:00

Godnatt till er alla.Inneboende har kommit och instalerat sig själv så att säga, fniss.Jag hoppas på fint väder imorgon,inte för att det egentligen spelar så roll när man iaf ska sitta på


 


                                                  
                    

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg ?
 Google
 Genom faccebook
 Genom hajpa
 Genom vänner som tipsat om bloggen
 Annat
 Har följt din blogg sen starten

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Gästboken-skriv gärna en rad

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Håll reda på tiden

Kategorier

Arkiv

Bloggar

Reklam

Länkar

RSS

Tidigare år


Skapa flashcards